lens kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

mayk
mayk @mayk
gözler 0.75 ve 1 derece bozuk. gözlük kullanmaktan bıktım denebilir, sürekli parmak izidir, ileri geri kaymasıdır, iz bırakmasıdır gibi gibi. lens kullanıp deneyimini paylaşabilecek arkadaşlar var mı ?

Cevaplar

yekdusecar
yekdusecar @yekdusecar
lens rahatlıktır, bende yıllarca gözlük kullandım lense geçinçe ohh be dedim. hijyen konusunda sadece ellerini yıkayıp lensi takıp-çıkarman gerekiyor o kadar. göz kuruluğuna da gelirsek ilk başlarda göz kuruluğu için damla veriyor yani sen bunu doktorundan talep et. lens suyunu kaliteli alırsan lenslerde batma vs gibi bi sıkıntı çıkmaz. kullanma süresine de gelelim ben 2016 nisan ayında sağ ve sol göz için 2 farklı kutu aylık lens aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım
sağ sol göz numaraları ve astigmatı farklı olduğu için 2017 eylüldeyiz halen daha aynı kutuların son lenslerini kullanmaktayım. demem o ki aylık lensin sadece adı aylık onu da şu şekilde açıklayayım aylık lensin kullanımı günlük 24 saat üzerinden üzerinden hesaplanıyor ama kişi lensi 24 saatten daha az süre kullandığı için ay bazında süre uzuyor. kesinlikle tavsiyemdir.