alice
hazırlıklar başladı. hafiften toplanıyorum, odamı boşaltıyorum. bugünde biraz temizlik yapayım derken çok güzel anılarımla karşılaştım.. neler yaşamışım, ne çok şeyle mücadele etmişim. şimdi yeni şehrin yeni bir sayfanın heyecanı üstümde.. umarım herşey güzel olur :)

Yorumlar

Gerekovic
umarım her şey gönlünce olur :) hoş geliyorsun :)
alice
teşekkür ediyorum :)
anonimanonim
bu heyecanları yaşamak çok güzeldi hele bavul toplaması ailene daha sıkı sarılması falan hatırlıyorumda gizli gizli ağlardım odamı toplarken 😉 @alice
Gerekovic
sanırım ben duygusuz bir insanım. ağlamadım. gözümden yaş akmadı. sadece annemi ağlarken gördüğümde gülüyordum anne ağlama ne ağlıyosun derken gözlerim dolmuştu çok az aktı yaş. kendimi tutmuştum ağlamamak için :)
alice
@anonimanonim anneme çok düşkün olduğumdan bu durum fazla zorlayıcı oluyor ama insan herşeye alışıyor işte :)
alice
@onumarkamsobee canım keşke bende öyle olabilsem ama herkesten önce ben başlarım sanırım, burda bütün arkadaşları bırakmakta çok zor olacak..
bu_hesap_silinmistir
daha erken değil mi kız toparlanmaya :d valla ben gelirken ne annem ağladı ne ben ağladım alışmamda bi kaç gün sürdü :d
minona
@onumarkamsobee ben de öyleyim ya düşünüyorum acaba sıkıntı bende mi diye bazen, hani ayrılcam diye içim burkulurdu biraz o kadar ama ağlamazdım kesinlikle hala daha ağlamam mesela ben de ağlasam artık işin içinden çıkamayız annemle birlikte 😂
alice
@mjollnir canım abim hafta içi tekrar evine dönüyor ankaraya yerleşecek onunda hazırlığı var :) ben gidiyorum o geliyor :)