alpheratz ✨
halep'te katliam var yazana kadar önce bi ülkemize baksaydık bunlarda olmazdı. üstelik halepte katliam filan da yok ama neyse medyaya çabuk atlayan kişilersiniz. 1 hafta önce bu ülkede patlama oldu o kadar insan öldü devlet çıkıp hangi önlemleri aldı? hangi eksikler kapatılıp gelişme amaçlandı?oturup "terörü kınıyoruz" yok " allah belalarını versin, ülkemize kimse dokunamaz sabrımız tükendi" vs. 20 tane daha da patlama olsa mal gibi o sözleri söylerler kopyala yapıştır. çünkü yapabileceği birsey yok. utanmadan çıkıp bu olaylar hızlı treni açmamızı engelleyemez diyor or*spu çocuğu. koyun sürüsü de bayrak sallayıp oley diyor. teröristi neden bomba patlattın diye suçlayana kadar ülkende ki haine bak sen. bu ve bunun yandaşları ne olduğu belli ama hayvanlara hakaret etmek istemiyorum.

Yorumlar

zorakimuhendis
yorumsuz! kutlamaymış,semavermiş böyle komiklikler.
şimdi pkk'lılar dese ki beşiktaşta kutlama yapıyorduk fazla patlayıcı koymuşuz yanlışlıkla polisler de araya kaynadı dese sen inanırsın herhalde.zira halepte kutlama olduguna inanmanın başka bir izahı yok. lan nasıl kutlama ki siviller kesilip biçiliyor ,çocuklara su ile iskence yapılıyor, insanlar kurşuna diziliyor.
gerçekten inanamıyorum ,nasıl bu kadar vicdansız ve kör olabiliyorsun?

ve klâsik çürümüş kafanla sağa sola hakaretler ederek saldırıyor insanları koyun diyerek aşağılıyorsun. ve @kelebek 'e beni tehdit mi ediyorsun demişsin ya ,ulan" nasıl konuştuğuna dikkat et" cümlesinden nasıl bu manayı çıkardın anlamam. koyun,****** çocuğu diyerek hakaret ediyorsun sonra bu bir tehdit mi diyorsun. hayır bu bir savaş ilânı .gayet net bir biçimde düzgün konuş demiş.ha konuşmaz isen ne mi olur bir şey olmaz tabi gelip seni bulup dövmez kimse.ama ben hala senin bu mesajını adminlerin neden yayınlandığını çözemedim. İnsanları aşağılayan ,küfürler eden bir içerik nasıl süzgeçten geçip buraya gelmiş?

ve son olarak süleyman soylu'nun mecliste yakın zamanda yapmış olduğu konuşmayı dinle guzel kardeşim. bak orada bu şerefsiz pkk 'lıların doğuda yapılan yatırımlara nasıl saldırdıklarını söylüyor.baraj yapılıyor saldırıyorlar,yol yapılıyor saldırıyorlar velhasıl doğuda halk icin yapılmış yatırım bunları rahatsız ediyor zira katil(!) ve adaletsiz(!) devlet algısı kalkıp yerine müşfik,yardımsever,kalkınmacı devlet algısının yerleşmesi tabandan gelen militan rezervini azaltacak. pkk nın okullara saldırması tesadüf mü sence,öğretmenleri kaçırması baskı yapması?

bir de ne desin idareci bomba patladı acımız büyük o yüzden artık yatırım yapmayacağız, hızlı treni unutun mu desin?