anonim
aldatmayan erkek yoktur aldatamayan erkek vardır.bu erkekliğin doğasında vardır erkek uzaklaşır kadın daha çok bağlanır der bı abimiz..

Yorumlar

alonecowboy
yoo aldatmayan erkek vardır , bana göre yanlış düşünüyorsun.
fenerlierva
@anonim bay bence cok sacma.aldatmayan erkek vardir.eger kalbinde bir nebzede olsa allah korkusu varsa o erkek aldatmazzzzzz.
chen
bunlar hep bahane. o abilerinizin sözlerinin arkasına sığınmayın.
jom
jom @jom
7 yıl
bu abi o.ç bi abi heralde:dd
karakutuu
benim elime tonla fırsat geçti sevgilim oldugunu bildiği halde yazan kızlar vardı birkez bile dönüp bakmadim aldatılan erkek olmak istemiyorsan kimseyi aldatmayacaksin
adsoyadxd
aldatmamis erkek yoktur henüz aldatmamış erkek vardır
Dede
kontrol et hayatını aldatma sende o beyin boşuna mı duruyor orda
anonim
bide aldatilmis erkek var onu napcaz
anonim
beyler bayanlar zamanında aldatılan bir erkek olarak çok da şey yapmicaksin yol ver gitsin ayrica aldatamayan değil aldatamayan vardır derim.aldatmayanlara gelince onlara bişey demiyorum çünkü ben bu genelleme üzerine konuştum ki insanoğlu hep daha fazlasını ister bı telefonu çok istersin onu alırsın bı süre sonra sıradanlasir.iliski de böyle ilk başlarda erkekler o kadar ilgilidir kızlar havalı kısa cevaplar geç cevaplar bı süre sonra tam tersi erkeğin doğası bu buna yapacak bişey . schopenhauer abimiz bı o. c değil bir filozof dur.😂
Rıza Kaan Tangöze
aldatmak erkeğe yada kadına özgü bir şey değildir. İyi bir şey de değildir.
anonim
bi gun kadinin kapisinda bile surunebilirsin hatta senden ayrilmak istiyorum diyen bi kadin olursa bu sefer ayrilmak kelimesinin anlamini bilmiyomus gibi bile yapabilirsin..buyuk iddialar yapma..belki aldatan kadinla bile karsilasabilirsin.
anonim
ne demiş can yücel... söylememe gerek yok herhalde 😃 o yüzden durum buna geldiyse o ilişkiden hayır gelmez