cicekks
bugün bir yerde şöyle bir yazı okudum -kadınlar duyduklarına erkeklerde gördüklerine inanırlar, bu yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler de yalan söylermiş-.. sizce de çok doğru değil mi :)

Yorumlar

Dede
yalan yanlış bilgilerle birbirinizi bitirin sonra 😒
anonim
cok dogru kızlar az makyaj yapsa erkekler tamamdır. kızlar da safım her iltifat edene kanarlar. sonuc itibariyle kız erkek ayırt etmem gercekler bu herkesin zayıf noktası var.
Ejderya Terbiyecisi
harcandım harman kaldım gündüz soldum akşam açtımmmm
anonim
saçmalık, avuntu.
cicekks
@designer aynen katılıyorum sana sonra kimseye güvenim kalmadı denmeye baslanir :)
cicekks
@anonim_bay doğru söylüyorsun ama bu sözü ben üstüme almiyorum çünkü makyaj yapmıyorum ve her duyduğuma da inanmis olsaydım eğer şu an yalnız olmazdim hepimiz için de geçerli değil yani bu söz :)
cicekks
@ degisikbiradam derken :)
cicekks
@odin neden böyle bir sonuç çıkardın :)
anonim
ben de bu makyajı bu kadar abartmanıza gülüyorum yaa, sanırsın hırsızlık,adam öldürme...vs gibi kötü bir şeymiş gibi lanse edişiniz.."iy bın mıkyıj yıpmıyırum kı".makyajla yalanın bir tutulduğu saçma bir sözü tasdik edip, gelip buraya yazmışsın bir de.
cicekks
@ anonim_bayan hayırdır noluyor birden böyle bir savunmaya geçmişsin bende şu an senin bu tavrını anlayamadım ben bu sözü buraya makyaj yapan İnsanları kötülemek için yada yalanla makyajı bir tuttuğum için yazmadim espirisine yazdım ki burasi bi bir eğlence sitesi diye biliyorum ama. kötü düşüncelerini ve yorumlarını kendine sakla.
Ejderya Terbiyecisi
duman şarkı sözü boşver