Sevgilisiz olmak

fore
fore @fore
sevgiliniz olmadan hayatınızı devam ettirmek hoşunuza gidiyor mu? yani hayatınızda birinin olmaması sizi rahatsız eder mi?

Cevaplar

anonimuser789
anonimuser789 @anonimuser789
niye rahatsız etsin arada kafa dinlemek lazım. sevgilin yokken vur oyunun, filmin, dizinin dibine. sevgilin olunca bunlar olmuyor. oluyor da bi elinde telefonla olmuyor. 
toretto
toretto @toretto
nasıl hoşumuza gitsin be @fore bu olayda beklentiyi o kadar yukarı çıkardılar ki yalnızlıktan kırılıyor millet:):)
parpali
parpali @parpali
her şeyin bir zorluğu var. olsa ayrı dert olmasa ayrı ama ben olmasını tercih ediyorum
alonecowboy
alonecowboy @alonecowboy
ben böyle iyiyim valla sıkıntı yok dert yok 🎖😂😂😂
fore
fore @fore
@parpali olmalı zaten ben de olmasını tercih ediyorum sevdirebilirsem
chen
chen @chen
sevgilim yokken çok daha mutlu bi insanım. İyi yani böyle
mimarlique
mimarlique @mimarlique
çevremdeki kimi çifte bakıp şükürle isyan arasında gidip geliyorum :)
omuluarkadas
omuluarkadas @omuluarkadas
@kavimlergocundekiyagmacihumanist ilk öncelikle bu nasıl bir isimdir¿ konusu gelicek olursak ben senin gibi düşünmüyorum ben @toretto ya katılıyorum insanlar çıtayı tepelere çıkardılar ondan böyle yoksa sevgilin varken de kafa dinleyebilirsin hatta sevgilin varken daha güzel kafa dinlersin sevgiliyi çene yapan yorucu bir şey olarak görmeye gerek yok. bu dediklerini o varken de yapabilirsin birlikte dizi/film izleyebilirsin, oyun oynayabilirsin , ki ben bayilirim oyuna . arada cs flan yine oynuyorum playstation oyunları yine oynuyorum, araba yarışı olsun, savaş oyunu olsun,bir.çok aklıma gelmeyen oyunları oynuyorum. kart oyunları da oynarım okey tavla satranç dama falan da oynarım. @parpali nın dediği gibi olsa dert olmasa dert. @göre allah herkesı çift yaratmıştır illa ki senin de bir ruh ikizin çıkar bir esin olur. @mimarlique benım de çevremde olumsuz çiftler var onları görünce @alonecowboy gibi ben d,e ben böyle iyiyim diyip şükrediyorum @chen gibi sevgilim yokken daha mutluyum diyorum ama mutlu çiftleri görünce hele ki evlenmek uzerelerse daha bi mutlu oluyorum, imreniyorum. bende kafam rahat böyle kafalarındaydim ama sevgili bir ayak bağı değil, tam tersine çölüne yağmur, kışına yorgan 😇🙃 @yekpare şimdi duman altı olabilir shshs
anonimuser789
anonimuser789 @anonimuser789
@omuluarkadas cevap veriyorum, sana ne? haddini aşma, önünden ye. kullanıcı adlarını ve milletin cevaplarına salça olacağına soruyla muhatap ol.
omuluarkadas
omuluarkadas @omuluarkadas
@kavimlergocundekiyagmacihumanist asıl sen haddini aşma, karşında bir kadın var düzgün konuş bu 1 . İkinci olarak bu nasil kullanıcı adı derken yazarken uzun geldi o yüzden dedim . 3 ,yorum yapmak istedim yaptım herkese düşüncelerimi söyledim ilgilenmiyorsan düşüncelerine saygı duyuyorum teşekkür ederim ama ... diyip açıklamanı yaparsın geçer gidersin. saygısızlığa gerek yok. ben haddimi aştıysam özür dilemesini bilitim ki aştığımı düşünmüyorum ama.özür dilemek erdemdir yine özrumu dilerim hümanist(?) bey
anonimuser789
anonimuser789 @anonimuser789
@omuluarkadas sana fikrini soran içerik sahibi. ben sana fikrini sormadım, bana mention atıp da canımı sıkma.