Çok önemli bir kitap

matricariachamomilla
matricariachamomilla @matricariachamomilla
8.sınıfta yanlışlıkla hediye bir kitabı kütüphaneye bağışlamıştım. kitabın adı gençliğin gözyaşları. kapağında kocaman bir göz var ve akan yaşlar var mavi bir kitap. yırtık pırtık çizili bir kitaptı. yazarı bilmiyorum. bu kitap benim için çok önemli. kitabın adını duyan bilen, nereden alacağımı bileniniz varsa eğer kesinlikle haber bekliyorum. çok şok önemli.

Cevaplar

poseydon
poseydon @poseydon
belki odur belki değildir ama kapağının değişmiş olma ihtimali de olduğundan kitabın adını arattığımda halit ertuğrul adlı yazara ait bir 2002 yılında yayımlanmış bir kitap çıkıyor. ve açıklama kısmında şöyle yazıyor: "gecenin üçü... şu an öyle bir duygu yoğnluğu içerisindeyim ki, gözyaşlarım aktıkça rahatlıyorum. sanki her damlayan gözyaşı günahlarımı, hatalarımı ve içimin kirini temizliyor. meğer ki gözyaşları insana ne güzel mutluluk veriyormuş..."
bugün gençliğin gözyaşlarını elemle, kederle değil de; huzur ve mutlulukla döken mesajlara ve hakikatlere ihtiyaç vardır. gençliğin gözyaşları'nda halit ertuğrul, okuyucularından aldığı mektuplardan hareketle gençliğin ıstıraplarını toplum vicdanına duyurmayı hedefliyor.