Mona lisa
bir daha gamze bir yüz kusurudur deyip karşımda uzun uzun anlatan biri olursa uçan tekme atmayı düşünüyorum. karşımdaki kişinin anlatmasını dinliyorum. uzun uzun yüzümde bir kusur olduğunu bana inandırmaya çalışıyor. cümlesi bittiğinde yıllardır yüzümde olan şeyin adını ve nasıl oluştuğunu biliyorum. evet bir kusur deyip geçiyorum.hayır böyle diyorum ama ben seviyorum ve memnunum. kimsenin ne dediği önemli değil. ama böyle olunca sinirlerimi bozmuyor değil. birde daha da ayrıntıya giriyorlar ya bitiyorum orda. sen demesen ben bunu asla öğrenemeyecektim çok teşekkür ederim demem bekleniyor. ve cümlenin sonu ama çok güzel, sana çok yakışıyor. sakın yanlış anlama demezler mi🤦‍♀️İyi niyetli olunabilir, ama az mantıklı olsalar, gelmişim 20 yaşına bunu bilmiyor olamam normal olabilir mi. bir arkadaşım ilk kez şöyle böyle diye, böyle bir konu geçtiğinde birşey demeden geçtiğinde ona bunu sormadığı için teşekkür ettim. bu şey gibi senin gözlerin mavi, senin boyun kısa, senin çok fazla kiloların var...ama sana yakışıyor vs. ya mavi göz ne kadar güzel birşey insanlara yakışıyor. ama bunu şöyle söyleyen insanlar yok var . '' mavi gözlör aslondo rengsizdörr. '' adamın gözü mavi yada değil ne fark eder. İllâ da söylemen mi lazım.çok güzel de geç. görme engelli birinden dinlediğim bir konu var, sen nasıl görme engelli oldun? doğuştan mı sonradan mı diye. İnatla öğrenmeye açıklamaya çalışıyor. bu adamın gözleri görmüyor ne fark eder önce mi sonra mı eden adamın üstüne gidiyorsun. İnsanları olduğu gibi kabul etmemiz gerektiğini anlayamıyoruz ve gereksiz üstlerine gidiyoruz. fiziksel özellikler seçilebilen birşey değil. hepimiz farklıyız, farklı özelliklerdeyiz.bizi biz yapan etkenlerden biride bu.

Yorumlar

👑 Ef.
oha kızı gamzesi var diye sinirlendirmişler nasıl bir kıskançlık bu ya:d
Mona lisa
@Magicmushroom evet şaka gibi ama sinirlendiriyorlar valla başarıyor adamlar 😐
👑 Ef.
fridacım gamze yüz kusurudur diyenlere gülümse ve ağla amk kaşarı de sadece fazla söze gerek yok
chen
öncelikle gamze sadece yüzde olan bi şey değil ki yüz kusuru olsun. asıl konuya gelirsek nasıl insanlarla takılıyonuz kardeşim siz. birinin durduk yerde gelip suratıma bunu söylemesi bilemiyorum hiç normal bi insan davranışı değil.
👑 Ef.
@chen takılmasına gerek yok bu tipler kantinde sıra beklerken bile karşına çıkabilir
Mona lisa
@chen tamamiyle @magicmushroom a katılıyorum. takılmak değil aslında, insanların herşeyde uzmanmış gibi davranıp insanları bunaltması. gülüp geçiyorum zaten:)
Mona lisa
@chen arkadaşlarım değil, genelde ilk tanıştığım insanlar :(
thor
(bkz: gamze)
mistletoe🍃
gözlerin ne renk? sorusuna sinir oluyordum ben de bir ara halbuki desene ne görüyorsan o diye...gençlik işte yeşile dönüyor güneşte diyordum. benimki de kar yağınca mor oluyor a* demişti biri odur budur kahverengi diyorum asdafadafaf
chen
tek sinir hastası ben miyim yani gülüp geçiyonuz mu gerçekten. bu beni üzer