Nunu 777
şu sıralar çok kötü bir dönemden geçiyorum. azcık teselli ve şefkate ihtiyacım var. ailenin alınan bir kararda arkanda olmaması ve sana sırt çevirmesi kadar acı bir durum yokk! onların önceliğinin her zaman çocuğunu düşünmek ve onu anlamak olduğunu sanırdım fakat yanılmışım. eğer birgün anne olursam önceliğim daima çocuğum olacak onun düşünceleri ve hayatı..anlamaya çalışmak gerek bazı şeyleri,bunun için çaba sarf etmek misal...bastırılmışlık ve içinde kalmışlık hissi çok zorr!

Yorumlar

Le Petit Mami
bir ebeveyn her zaman çocuğunu cahil, ne yaptığının farkında olmayan, hayat deneyiminden yoksun biri olarak görür . sen kırk yaşına gelsen de bu düşünce değişmiyor. ve evet inanılmaz sinir bozucu bir durum. ben de bu konuda muzdaribim.
themuallim
ya kurban olurum. sinir hiçbir şeyi çözmez ki, ailevi durumlarda sakin kalmak gerekiyor naçizane düşüncem. kendin de demişsin onların önceliği çocuklarının düşünceleridir sanırdım diye, demek ki şuan yaşadın gördün onlar da hata yapabiliyor. bazen çocukların ebeveynlik yapması gerekiyor. belki de senin anlamaya çalışman gerekiyordur, bilemezsin.
Nunu 777
@LePetitMami onlara göre ben hala 10-15 yasında olan ve kalabalıkta elim bırakılınca kaybolcak küçük bir kız çocuğuyum. benimde bir hayatım var ama.. @themuallim iki ay öncesine kadar onların istediği kişiydim,onlar ne dediyse onu yaptım. kendim değil de onların istediği kişi oldum. bir başkası olmaktan yoruldum,tükendim.
karakutuu
olay ne cok özel değilse belki biseyler söyleyebiliriz illaki senin aldigin kararı alıp pişman olan insanlar yada güzel sonuçlar alan insanlar vardır. pasta yaparken bile önceden yapmış birinin tecrübelerine bakıp tarih alıyoruz aldigin kararı almış biri bulmak onun fikirlerini almak sana vereceği tarif çok önemli
Nunu 777
@karakutuu aslında pek özel sdayılmaz fakat saçma bir konu. yakın arkadaşım olaylardan haberdar yani hepsinin kurduğu tek cümle ailen biraz abartıyor.
karakutuu
bir arkadaşın amcan dayin felan olsa sana düşünmeden yap istediğini onlar kim oluyor derdim ama anne baba kardeş olunca emin olamıyorum . belki de abartmıyorlar bilmiyorum çalışmaya il dışına çıkmak normal bisey ama ailen bunu istemeyebilir haklı bulurum abartı bulmam doğru söylüyorlar derim ama çalışacak kişi için ailesi abartıyor gibi gelebilir kime sorsa çık ya nolcak çalış der ama ben demem şehir dışında çalışan ne kadar arkadaşım varsa hepsi trajik olaylar yaşadılar özellikle kızlar sana söyleyeceğim konu ailen olunca bir değil iki üç hatta beş kez düşün bide ne kadar saçma abartı olursa olsun onları kırmamaya uzmemeye çalış başka arkadaşların başka sevdiğin biri başka bir işin başka bir sosyal platformun başka bir telefonun başka bir üniversiten başka bir kocan dahi olabilir ama bir tane annen bir tane baban var olmaz kimseler yerini tutmaz ne yazıktır ki onları kaybedince değerlerini anlıyoruz sonradan pişman olup üzülmeni istemem abim polis olacakti annem istemedi abimde annemi kıramadı gitmedi geçen sordum pişman misin abi diye hayatımın dönüm noktası o zaman üzülmüştüm ama en doğru kararı vermişim diyor bana göre değil anam sağolsun diyor o kadar rahat ki anlatamam . şimdi sitedeki insanlara sorsam polisliği kazandım annem istemiyor desem yüzde 90 i saçmalama got kurtar kendini yazar . o yüzden çoğunluk doğru söyleyecek diye bisey yok . bana kalırsa ne kadar önemli olursa olsun sana göre ne kadar saçma olursa olsun sözlerinden çıkma hatta tartışma konusu bile yapma ben sizin küçük tatlı prensesinizim sizin sözünüzden ayrılmam de git sevgini göster gözlerini yanaklarını öp saçlarını oksa mutlu et o insanları ben annemi mikrop kapmasın diye öpemiyorum şimdiki aklım olsa her söylediklerini yapardım .
Saniye
okul bitmeden evlilim karari alirsan tabikide destek olmazlar
Denetimliserbest
@saniye ne boş yapıyon aq malı konuyu bilmeden konuşma