Maviş 🐣
siteye o kadar uzun zaman olmuş ki girmeyeli hala nikimin durması bi duygusallık yarattı bende. bir yaz akşamı keşfedip çok güzel insanlarla tanıştım burda. o sıkıcı yaz gecelerini burası şenlendirdi. üniversiteden mezun oldum ve şu an mesleğimi yapıyorum. özlem dediğim samsun u fotoğraflardan görünce gözlerim doluyor. burası benim için o zamanlar tamamen blog gibiydi. yaşadığım duygusal karmaşaları vs herşeyi anonim kimliği altında yazıyordum. ve bu sıralar yine çok karışık olduğum zamanlar... covid döneminde bir hastanede çalışmanın depresif etkileri ve sevdiklerimi uzun süredir görememek en yoğun covid şehrinde yaşamak çok hırpalayıcı. bir yandan da iyi bir eş olabileceğini düşündüğüm birine karşı aşık olmadığımı düşünüyorum. kafamda sürekli 40 yaşına gelince ayrıldığına pişman olur musun diye sorgularken buluyorum kendimi. ya siz ne dersiniz 26 yaşında risk alıp aşık olunacak kişiyi aramak ya da beklemek gerekmez mi ?

Yorumlar

Maviş 🐣
uzun bir süre yaşamadım tabi. geçinememek değil de o duygusal yoğunluğu hissetmiyorum aşık değilim. ama mantıklı bir seçim iyi bir insan düşünceli bir insan. mükemmel bir eş adayı olabilir kendisi ama aşık değilim...
Maviş 🐣
@sevgilim etiketlememşim uzun zamandır kullanmadığım için unutmuşum buraları 😂
Maviş 🐣
@sevgilim valla istemiyor ne yalan söyliyim ya da onunla da istemyor olabilir.
z
z @zzz
3 yıl
ben o duyguları hissetmediğim kadınlarla iki günü zor geçiriyorum
aysed
sırf mantıklı diye güzelim duyguları heba etmemek lazım
Ejderya Terbiyecisi
hayatımda sadece 1 kere aşık oldum ve yanlış bir kadındı ama onlarca ilişkim oldu aşık değilim diye soğuttum kendimi pişman değilim pişman olacağını düşünüyorsan akışına bırak.kendi fikrim ne kadar kalıba sokmaya çalışırsan o kadar raydan çıkıyor kardeşim.
Артем
tekrar hoşgeldin seni görmek çok güzel. tavsiyem ise daha sonra pişman olacağın hiçbir şey yapmaman yönünde.
hipokratinyegeni
abla naptın asistanlık falan mı yapıyosun sdfsad
hipokratinyegeni
asıl derdine gelirsek de şahsi fikrim ne kadar ideal eş adayı da olsa o elektrik o kıvılcım yoksa olmuyor yani ne yaparsan yap.. zorlamanın alemi yok bence..
Maviş 🐣
@dieoncemore işte günler geçmiyor zaten :( sürekli bi agresif ve çemkirme modundayım kendisine.
@aysed duyguları ara diyorsun ?
@Degisikbiradam pişman olacak mıyım bilmiyorum pişman olup olmayacağıma emin olmak istiyorum.
@artyom dediğim gibi pişmanlık mevzusu kafamı çok karıştırıyor. pişman olur muyum emin olmak istiyorum.
@hipokratinyegeni ooo meslektaşım 😂 1.5 yıldır asistanım evet ☺️ ben de zorla güzellik olmaz diye düşünüyorum. duygularımın yokluğundan tam emin olmayı bekliyorum.

teşekkürler herkese yorumları için ,😻
aysed
açıkçası aynı durumu ben de yaşadım. mantık olarak baktığında her şey tamamdı ama duygu, his yok. hiç de pişman olmadım.
Ejderya Terbiyecisi
@maviş yok öyle bi dünya valla kusurs bakma kdhskf
yolyordam
hele bi 30u geç de aşk karın doyurmuyor dersin hanım abla
karakutuu
onu gördüğün an işte bu hayatımin erkeği demelisin kalbin çarpmalı ellerin titremeli ve o an birden slow-motion olmalı havada kelebekler uçmalı o ani yıllar sonra bile hatırlamalısın böyle bir durum olmadığı halde evlenmenin tek bir mantıklı yolu vardır karşıdaki insan yaşamıştır ama gelecek kaygısı ile meslek uyumluluğu ile mantık ile yapılan evlilikler ne yazık ki en küçük bir mantiksizlikta bitiyor ve yine ne yazıktır ki evlilikte mantıksız olan dünya kadar şey var ve aşk yoksa bunlara katlanmak imkansız . ben esimi ilk gördüğüm ani hiç unutmadım o benden bir haber okulun koridorunda yürüyordu sene 2005 o ani hiç unutmuyorum bu evleneceğim kız dedim daha cocuktum. 8 sene birbirimizi bekledik sonra ilk 1 sene dünya kadar kavgamız oldu bildiğin şiddetli geçimsizlik bagirmalar cagirmalar normal birine söylesen bir daha yüzüne bakmayacagi cümleler ikimiz de darmaduman olmuştuk eğer mantık evliliği olsa çoktan ayrılmıştık her kavganın sonunda tek cümle söylüyordum ne yaparsan yap ne olursa olsun senden ayrılmam böyle yaşayacağız. belki o an hatalı bir tutum sağlıklı bir ilişki değil ama bak şimdi herşey yolunda son 2 senedir sadece kıskançlık yapıyoruz bir kez sesimi yukseltmedim çok mutluyuz kavga felan kalmadi . avukat arkadaşım avukat kızla evlendi 3 ay . öğretmen arkadaşım öğretmen kızla evlendi 5 ay sürdü. mantık evliliği pismanliktir .
chen
İlişki dediğin şey mantıklı olmamalı daha şimdiden çemkirerek adama zehir etmeye başlamışsın bile dhahs mutlu ve harika evliliklerimiz olmak zorunda değil ya da komple evliliklerimiz. sadece iyi bi eş olabileceğini düşündüğün biriyle mutlu olamazsın 40 küsür yaşına gelince düşünürsün onu ama şuan çok gençsin
Maviş 🐣
@karakutuu kafamdakileri çok güzel açıklamışsınız :( teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım yazdıklarınızı. ve mutluluk hep sizle olsun,😇
@chen hem ona zehir ediyorum hem de kendime haklısın.
Sanatçı
hoşgeldin, uzun zaman oldu