psikodok
az önce en yakın arkadaşımın sevgilisini görmek için samsun'a gideceğini öğrendim ve kalktım şuan kurabiye yapıyorum ve ona eylül açılır diye aldığım hediyeleri bir kutuya koydum sevdiceğime götürsün diye. sanırım onu ne kadar çok sevdiğimi şuan anladım.

Yorumlar

thor
eylül kim?
psikodok
eylülde okul açılor yazacaktım eksik yazmışım düş yakamdan be adam @thor
psikodok
bak şimdi de açılır yazamamışım yandık artık
karakutuu
cok yanlis bir hareket o sana hediye gonderecek yakin arkadasina da soyle erkek adam yol ceker fedakarlik yapar gelir gozune bakar bir buse alamadan gider ozler kiz aglarken erkek yine gelecegim gülüm aglama der 2 hafta sonra yine gelir cicekle cikolata ile her gelisinde sanki istemeye geliyor gibi gelir boyle bir iliskiniz yoksa bitirin hayir gelmez .
psikodok
bu fikirlerini burada heba etme git tv ye sat iyi dizi olur. @thor
psikodok
@thor yanlış oldu pardon sjsmsmsnsn
psikodok
@karakutuu sen bu fikirlerini tv ye sat heba oluyon burda 😅
karakutuu
ne kadar uzucu bir durum gercek askin sadece filmlerde ve dizilerde olacagini zannedenler var onu gordugunde karninda kelebekler ucacak zaman slowmotion girecek saclarinin havada dalgalanmasini izleyeceksin gozleri sana baktiginda kalbinden ilik ilik biseyler havada ona dogru suzulecek sanki ruhunu soküyormus gibi onun gulusunu bir kez görmen yeter ne zaman gozlerini kapatsan o gulüs gelecek gözunun önune ve onu her gordugunde elin ayagin dolasacak birbirine dilin tutulacak bunlar hikaye degil gercek bunun 10 da 1 ni yasamadan asik oldum seviyorum demeyin .
psikodok
@karakutuu senin gerçek aşk anlayışın erkeğin köleliği gibi geliyor bana bir kadın da kalkıp sevdiğini özlediği için başka bir şehre gidebilir. o bahsettiğin çiçekleri, çikolataları, hediyeleri de bir kadın alabilir. sevgi birlikteliği yaşamak budur. İlişkide bir tarafın fedakarlık yapması onu ilişki değil kölelik haline getirir. bahsettiğin ilişki tipi sağlıksız olandır. sağlıklı ilişkilerde karşılıklı fedakarlıklar önplandadır. herkes aynı şekilde sevmez. herkesin sevme şekli başkadır. o benim kılıma zarar geldiğinde nasıl davranıyorsa ben de ona bir şey olduğunda aynı tutumu sergilerim. sevmek anlaşabilmektir, konuşup, tartışabilmektir. İsterse ağzımın içine düşsün ben onunla bir konuda tartışamıyor, fikirlerimizi birbirimize rağmen söyleyemiyorsak benim için hiçbir kıymeti yoktur.