Ssoryy
ekonomi saolsun kötü alışkanlığım kalmadı alkol, sigara, konsol oyunu vs. hepsi gitti. diğer alışkanlıklarım da evrim geçirdi mesela eskiden kitapçıdan kitap alır okurdum şimdi pdf drive dan telegram gruplarından kitap pdf'i arıyorum. bilgisayar telefon falan bozulunca parça siparişi verip kendim tamir ediyorum. boyama, tesisat işlerini de öğrendim baya.umarım yakında hintlilerin doğada ilkel ev nasıl yapılır videolarını izlemek zorunda kalmam

Yorumlar

Karakutuuu
bunlar bisey değil ne sefalet çektik anlatsam oturup ağlarsın. çok uzak da değil 2010 2015 arası filmini çeksek drama dalında oscar alir . roman yazsak hugo mezardan kalkar sefilleri yırtar bunun yanında benimki bok yemiş der. çoğunu buraya anonim yazdım millet okuyup 1 paket sigara bitirdi. fakirlik yeni birsey değil anlayacağın o videolarını seyrettiğin hintliler gibi yaşadı bu millet yıllarca ama kimsenin umurunda olmadı şimdi azcık ucundan dokunuyor hemen yaygarayi kopartiyorsuz. keşke devlet herkesin cebine 200 tl koyup 1 ay böyle yaşayacaksınız dese de şu lanet doyumsuz beyaz yakalilar yaşamak mücadele etmek ne demek bi anlasa .
Ssoryy
kutukara ben senin kadar muhteşem değilim zorluğa çok dayanamıyorum. 3-4 tane zevk aldığım aktivite vardı zaten artan kira fiyatları ve giderler yüzünden onlardan da oldum. hayatım işe git işten gel ile geçiyor. aynı zamanda başkalarını kötü durumuna bakıp rahatlama gibi bir özelliğim de yok yani senin 2010 ile 2015 arasında neler çektiğini öğrensem bile kendi durumum o kadar kötü olmadığı için rahatlayamıyorum. devlet bana 200 lira verip bunla geçineceksin 1 ay dese fazladan 200 tl olur çünkü maaşımı devlet ödemiyor ama maaşımdan pay alıyor her ay. birde yukarıda ne yaygarası koparmışım onu da anlamadım.