anonim
tavsiye bekliyorum arkadaşlar.1 kız 2 erkek.siz de yaşamışsınızdır.kızdan tam hoşlanmaya başlamışken arkadaşım birden ondan hoşlandığını söyledi bana,bir şey diyemedim.çok samimi arkadaşım.kız da benden hoşlanıyor gibi,ben de ondan.arkadaşım da açılamadı zaten,açılamayacak da muhtemelen.ne yapmalıyım sizce,bana kalırsa bekleyip,akışına bırakayım unutamazsam arkadaşımı alıp konuşayım diyorum böyle böyle diye,sonra da kızla.siz olsaydınız ne yapardınız,ne yapmalıyım.

Yorumlar

admiral
gider kızla konuşurdum öbür arkadaşa hayatta başarılar dilerdim 😃 bu devirde bir yerlere geleceksen acımıycaksın arkadaş
worlaq
sen mutsuz olacağına arkadaşın olsun bende aynı durumu yaşamıştım benden önce davrandılar
masallaranlatiyorum
selam. baya yorulmuş olmalısın düşüne düşüne. benim sana tavsiyem, kız çok bulunur da arkadaş zor bulunur. İkisini de teraziye koy bak bakalım hangisi ağır geliyor. kararsızlık yıpratan bir şey. eğer kızla mutlu olacağına inanıyorsan da arkadaşına kızla konuşmadan önce böyleyken böyle sen açılacağını söyleyince ben de aramız bozulmasın diye bir şey demedim ama ikiyüzlülük de yapmak istemiyorum vesaire anlat. arkadaşlığın bozulur mu? bozulmasa bile mesafe kesin koyulur benden demesi..
anonim
sizi bilmem de böyle durumlarda kız fena harcanıyor be kardeşim arada onu da düşünün!
sadepogaca
al kızı dağa kaçır ^^