frances
beni hiç sivrisinek ısırmıyor. kan grubuyla alakalı gibi bişey sanırım ama emin de değilim. odamda da bi sivrisinek dolaşıp duruyor. daha ısırmadı ve muhtemelen ısırmayacak. ama hastalıklı bir biçimde yüzüme doğru taciz uçuşu yapıyor. tam çarpacakken yönünü değiştiriyor. kısaca uyutmuyor. yastıkla kovaladım. aile bireylerimi ısırsın, benden uzak dursun diye koridorun ışığını yaktım. yine geliyor, yine geliyor. kulağımın kenarında sazlar türküler... belki uzak tutar diye kafama deodoranttan bir taç yaptım. bu sefer de kokudan ben uyuyamıyorum.

Yorumlar

seyyah
hmm.. önce iyice yakinlaşacak muhabbeti kuracak ondan sonra sirtindan vuracak sakın aldanma arkadasim böylelerine güven olmaz😅😅
yayayecocojamboyayaye
sivrisinek diğer sinekler gibi ışığa gitmez karanlık ortamlarda ikamet eder :d en sevdiği kan grubu 0 (sıfır) dır. hele pozitifse yemede yanında yat.
arrow
o seni ısırmıyorsa sen onu ısır :)
fvy
fvy @fvy
8 yıl
limon kolonyasını dök koluna bacanaaa gelmez
mortavsan
sivrisinekler en çok sıfır gurubunu seviyor madem beni niye ısırmıyor bu elemanlar. hatta kardeşim de aynı şekilde. diğer kardeşim ise zavallım delik deşik ediyorlar aynı odada olmamıza rağmen. gerçi arada bi ısırınca fena oluyo ya oda ayda yılda bir.
robinhood
bence seni begenmediler birazdan kacarlar hndnddndnnddj
frances
limon kolonyası işe yarıyormuş.
Rıza Kaan Tangöze
sivrisineklerin sadece dişileri ısırır ve ter kokusu çorap kokusu gibi kesif kokular yoluyla insanlara ulaşırlar :) kan grubuyla alakası yok büyük bir ihtimalle erkek sinektir o :d
frances
kan grubuyla alakası var. o kan grubuna sahip insanları daha çok ısırıyorlar. vücut ısısı ve karbondioksit kokusuna geliyorlarmış. ayak kokusu, metabolizma hızı, hamilelik, kandaki kolesterol düzeyi ve hatta bira içmek bile sivrisinekleri çekebilir. neticede beni ısırmıyorlar. ama uçarak rahatsız ediyorlar. uzak tutmak için limon yağı kullanıyorum.
Rıza Kaan Tangöze
vallahi benimle dertleri varsa gelsinler hele geciririm kitabı: d