renkpigmenti
elime telefonu çok nadir alırım. çok işim olmuyor zaten. ya tivit atmak ya müzik dinlemek için olur genelde de zaten. az önce baktım mesaj gelmiş, ankara'dan bir arkadaşım. 'sen oruç tutmuyor musun...' gibisinden erimiş dondurma tadında bi şeyler yazmış. attığım bi tivit yüzünden oldu sanırım bu düşüncesi. dudu peri gibi, 'zaman geriye aksıııııığn.' dediğim de aksaydı da hastalığımı ilk öğrendiğim zamana gidip ailemden saklamasaydım. en büyük pişmanlıklarımdan oldu sanırım bu durum. her neyse karpuz kabuklarım hepinize afiyet olsun.

Yorumlar

bu_hesap_silinmistir
sanırım üç kere okudum ve anlamadım biliyo musun
bu_hesap_silinmistir
hmm hastaymışın neyin var anlatmak istersen
renkpigmenti
oruç tutmadığım için bi arkadaşım ileri geri değil fazlasıyla geri bi şekilde konuştu. yani bi insan ne konumda değerlendirildiğine ne sözler duyduğuna üzülebiliyor ya, ha işte öyle bir durum. oruç tutamamam kalp hastalığından kaynaklanıyor. ilerlemesi benim yüzümden. zamanı geriye alabilseydim de ilk öğrendiğimde saklamasaydım kimseden. demeye çalıştım mjollnirim.
@odin geçiyor tabi. ciddi bulmuyorum. sağ ol sen.
bu_hesap_silinmistir
geçmiş olsun canım :) İnsanların düşünmeden yorumlar yapması çok sinir bozucu ayrıca senin oruç tutup tutmaman da senden başka kimseyi ilgilendirmez zaten istersen dünyanın en sağlıklı insanı ol
Gerekovic
gecmis olsun.. cok dikkat et kendine. bosver ne dediklerini de oruc tutup tutmamanla ilgili
renkpigmenti
burayı iç rahatlaması için kullanıyoruz. yazdım rahatladım nebzeler şeklinde. alışılmışlığın son basamağındayım hastalık konusunda. etkilenmiyorum. haklısın tabi, sağ ol @onumarkamsobee. @mjollnir sen de sağ ol bal köpüğü. ediyorum.
mayk
geçmiş olsun.