Gerekovic
nefret ediyorum bu kavgalarından! ufacık bir sey ya. ramazan ayindaymisiz, arefe günüymüs umurlarinda bile değil! evde cocuklar var umurlarinda bile değil. beni bosver. o iki çocuğun ne sucu vardı? ne hakkiniz var sizin onlarin önünde kavga edip onlarin psikolojilerini bozmaya ? ne hakkin var kendine adam diyen erkek, onlarin önünde annelerine el kaldirmaya ! ne hakkiniz var onlari korkutmaya !

Yorumlar

hitheare
biraz konuşmak ister misin
anonim
sol kulvardan hitheare atağa kalktı :d
shitlembikk
baban sonuçta o şekilde konusma bence
Gerekovic
ben sadece babama demiyorum @shitlembik . onlar da böyle davranmasin . babam annem sonucta, ama digerleri de kardeslerim. daha baskalarini örnek alacak yastalar. bi kadina el kaldiran, ufacik seyden kavga cikarmaya meraklilari mi görecekler? ben olmasam ne olacakti bu bagirismanin sonu? teşekkürler @hitheare. disari cikinca düzeldim biraz..
hitheare
anonim açıklar misin
hitheare
kendini üzme annene sahip çık ama babanı da dışlama yapıcı ol ailen onlar senin
Gerekovic
İkisine de bir sey demedim zaten. dışarı çıktım, isimi halletme bahanesiyle dolandim geldim.
hitheare
konuşmak istersen bir yardımım dokunacaksa kesinlikle hiç çekinmeden söyle bana allah tekrarını yaşatmasın bayramı kutlarım
frances
çok haklısın. biraz hoşgörülü olabilsek, tahamül edebilsek birbirimize bu kadar acımasız insanlar olarak yetişmezdik. üzülme demek çok boş olur sanırım ama güçlü ol. affet onları. biraz rahatlamaya çalış. hayat hep böyle sürmeyecek.
Gerekovic
teşekkürler @hitheare senin de bayramın kutlu olsun.. @frances bende öyle yapıyorum. annem aksam gelmis cok mu kizdin dedi. ikinize de hala kizginim dedim. en azindan bu sefer kizdigim noktayi anlattim. belki anlarlar ikiside. bayraminiz kutlu olsun..
hitheare
benim babam yok anlamam belki ama dinlerim
Gerekovic
@hitheare gerçekten teşekkür ederim. ama annem sonunda ikisine de kızgın olduğumu fark edip gelip sordu.
hitheare
inşallah bu son olur güzel arkadaşım benim