original
zaten samsunda olup bir de omü de okumak.. tüm arkadaşların 'üniversite başka şehirde okunur' şeklindeki eleştirilerine maruz kalmak. acaba haklılar mı demek. bir yandan araştırdıkça hayır ben omü yü istiyorum demek. bu sitede olan herkesin bir zamanlar aklını kurcalayan sorular var bu sene başlayacak olan bizlerde. çoğumuzun eleştiriye değil iyi bir yoruma ihtiyacı var. çünkü buradaki herkesin kaderinde omü varmış. neden bir iki yaş yüzünden zıtlaşmak?

Yorumlar

rampapapam
omu iyidir aynı durumdayız 👍👍☝
blue
baska sehır de okunur lafı boş bende samsunluyum omü luyum ve mutluyum onu dıyenler okumaya degıl ailesınde uzak rahat takılmaya gıdıyor olabilirler :)
eirene
gördüğün gibi insanlar gereksiz yere agresifce davranıyorlar okul baslamadan donemcilik yapiyorlar umarim cikmaz karsimiza boyleleri.
original
yalnız değiliz :d
anonim
kazandığımız üniversite kim ne derse desin mis gibi. kimsenin dediğine de takma kafanı, gayet güzel ortamlar arkadaşlıklar kazanıcak herkes 🙆 aynı şehirde okumak da hiç fena olmayacak bence, en azından zengin öğrenci oluruz 😂
original
zengin öğrencilik bir numaralı amaç zaten :d atakumda bin bisiklete turla mis :d
Gerekovic
karsiniza iyileri de cikacak. ben de üst devre muhabbeti yaparlar saniyordum ama en cok yardimi üst devrelerimden gördüm. kendi sinifim disindaki bütün siniflardan. size de yardim eden cikacak. kötüleyenlere bakmayin siz. her yerin vardir kötü yönü. ailenle olan sehirde okumak daha iyidir. ben evimden 15 saat uzaktayım ve keske buradaki üniversitede hukuk olsaydı ya da daha yakin bir yer olsaydi diyorum. yani uzak olmak o kadar da iyi degil :)
fourseason
sakın bu şekilde düşünüp kendini üzme. ailen senin yanında olacak,düşünsene. İnsanlar daha az üzebilecek seni. hastalandığında,üzüldüğünde hep destek çıkacaklar. aç kalmayacaksın mesela,en büyük lüksün bu olacak. hatta arkadaşlar edineceksin,onlar sana yurttan şikayet edecek. onları akşam yemeklerine davet edeceksin,kalmaya gelecekler bazen. herşeyden önce rahat olacaksın,baskıcı bir ailen varsa bilemem fakat. bilmiyorum,mutlu olmaya çalış ve insanların dedikleri umrunda olmasın...