arrow
yaa millet daha omü'ye gelmeden omüden korkar olmuş twitterda yazılanlar pek iyiye işaret değil . arkadaşlar korkmayın bakın ne güzel kazanmışsınız güzel bi üni sonuçta 😂😂 güldüğüme bakmayın cidden iyi 😂 😂 neyse arkadaşlar yani bizim omüyü sevmediğimize bakmayın siz :) yani aslında bakıp bakmamanız size kalmış bakacaksanız da bakın yani ne diyim benden bu kadar .ve de burdan mikrofonu @onumarkamsobee 'ye bırakıyorum o devam etsin :)

Yorumlar

Gerekovic
@arrow ne iş? İnsan bir haber verir. ben bir konuşma yazardım a aaa oldu mu şimdi böyle :d :d dur hemen toparlayalım. evet hanımlar beyler, siz omü'ye geldiniz. omü'den korkar oldunuz. sebebi ise sevgili biz omü öğrencileri :) omü'nün sistemine lanet etmeyen yoktur. ben bile arada sırada ediyorum lanet. özellikle büt zamanı. sistemine lanet etti biz hukukçular. çünkü tatilin yarısında evime geldim. neyse velhasıl burayı sevip sevmemeniz tanışacağınız kişilere bağlı. çok güzel kazıklar yersiniz bazılarından. fakat sizin hep yanınızda olacakl kişiler de çıkacak. herkes korkarak ayrılıyor memleketinden, ailesinden.. birbirinizi anlayışla karşılamalısınız.. kimseye güvenmeyin demiyorum. sadece dikkatli olun.. herkes sizin gibi olacak yani korku konusunda, endişe konusunda... dersler bölüme göre değişir. ayrıca kişiye göre de değişir. örneğin ben dersi derste bir kulakla dinleyip sınava bir hafta kala çalışıp gecenlerdenim. yalnız bu sene hafif kasacağım :d sizi korkutmalarına izin vermeyin kimsenin ders konusunda. siz buraya gelene kadar kendinize bir stil bulmuşsunuzdur zaten. diğerlerinin derslerle ilgili ufak ufak önerilerini dinleyin. size uyuyorsa uygularsınız zaten. üst sınıflarınızda size yardım edecek kişiler çıkabilir. bu arada bizim bölümde kitap konusunda üstünüze danışmakta fayda var. çünkü gerekli gereksiz her kitabı alabilirsiniz. bu arada ne diyeceğim biliyor musunuz? canınızı sıkmayın sakın. gelip kendiniz yaşayarak öğreneceksiniz. okulun eksiklikleri var tabi. siz de yeri gelecek #omüpişmanlıktır tweetleri atacaksınız yeri gelecek ben okulumuj seviyorum ya diyeceksiniz :) umarım çok zarar görmezsiniz. İyi insanlar çıkar karşınıza :) bu arada eğlenmek için bu siteyi takip ediniz :d :d
arrow
hazırlığa gerek yok bence @onumarkamsobee biz yaşadıklarımızı , yaşadıklarımızdan çıkardığımız dersleri anlatıyoruz . yeni gelecek arkadaşlara yardımcı olmak amacımız . kazık konusunda sana çok katılıyorum hayata kazık atmak için gelmiş insanlar vardır ya hani . İşte burası 'üniversite' . burda her çeşit insana rastlayabilirsiniz . dikkatli olun kazık yemeyin kazıkta atmayın kimseye .. kimsenin gururuyla duygularıyla oynamayın ve de son olarak seviyosanız gidin konuşun bence yoksa başkası gidip konuşuyo , siz de öyle sap gibi kalıyorsunuz ;)
Gerekovic
haklisin bak onu unutmusum :) susmayin. icinizde ne varsa söyleyin. yalnız kimsenin duygulariyla oynamayin. saygi duyun karsinizdakine.. onlar da insan sonucta.. :) @arrow kazik cok guzel yiyiliyor. a bu arada okulda olmasaniz bile sanki ordaymissiniz gibi sizi olaylara dahil edebilirler. ben yasadim. yokken varmisim gibi arkamdan oyun dönmüş. kimseye zayif oldugunuzu gostermeyin bence. caninizi yakiyorlar cunku :)