mavibayan
hadi bakalım herkes itiraf etsin gizli saklı tuttuğu herşeyii :) benim itirafim ise beğendim çocuk vardi polis olay olmuştu orda tanıştık bakisiyorduk sadece sonra abim birgün asagida o çocuğun telefonundan annemi aramiş bende o çocuğu bulmaya calisirken annemle makara yapıyordum annemde kendisinde numarasi olduğunu dedi ve o gece annemin telefonunu gizlice alıp bütün yabancı numaralari telefonuma a b c diye ekleyip whatsaptan resmine bakmistim :) tabiki sonunda bulmuştum hatta kendisine mesaj bile attim sonra yanlış attim felan derken konuşmaya başladık ama tabikide sonu mutsuz konusma öylece bitti :) olsun güzeldi genede :)

Yorumlar

Gerekovic
lise 1de hoşlandığım bir çocuk vardı, biz sürekli tartışırdık gördüğümüz yerde birbirimizi. ben bununla bir yıl konuştum. 2. yıl bir sinir anımda açıldım. geldi bana abi dedi. ben de o sinirle bana aşık ol demedim ben sana aşığım dedim kapattım konuyu :d aramızda 2 yaş vardı :) okulun pilav gününde köşe kapmaca oynamıştık. çok güzel bakmıştı. bir adım bekliyordu. o adımı atmadığım için pişmanım :/
Rıza Kaan Tangöze
bigün memlekette arkadaşlarla büyük bir alış veriş merkezine gittik öyle çok büyük bi yer değil küçük şehire göre büyük sadece benimde cebimde 30-40 lira para var nereye gidiyorum bilmiyorum tabi ben diyemedim lan gidiyoz ama bende para yok diye aklımı seveyim.gittik o marka bu marka dolaşıyoruz bi laf vardır ''kediye ulaşamadığı ciğer mekruhtur '' diye. aynen öyle bi beğenmemezlik felan en son bi tane kay kay gördüm böyle caf caflı vinly ları olan türden hemde küçüklükten beri merak ederdim kaymayı da tabi içim gitti orada kalakaldım.
Gerekovic
tabi çocukla görüşmedik daha da. bir şu ocak olayları yüzünden bir şey sormuştum.facebook'ta sevgilisi olduğunu gördüm vallaha mutlu oldum. şimdi de askerde. yani unuttum gitti :)
deepprogressive
duygusal bir birlikteliğim olsun istiyorum fakat kimseye karşı birşey hissedemiyorum.
deepprogressive
ayrıca babama çok üzülüyorum.çok küçük yaştan beri ağır işlerde çalışan biri.artık ciddi anlamda yorulduğunu görüyorum ve elimden gelen fazla birşey yok.