Gerekovic
bakınız bir araştırmaya göre de kanıtlanmış. kadınların daha fazla uykuya ihtiyacı varmış.. bu araştırma amerika'daki duke üniversitesinin uzmanlarınca yapılmış..uzmanlar "kadınlar beyin yapısı gereği gün boyunca aynı anda pek çok iş yapabiliyor. beyin daha çok yoruluyor ve uykuya ihtiyaç duyuyor." demişler. bir de ben uyurum diye annem bana kızar.e kendisi de sürekli uyumak istiyor. en azından fırsatını buldukça.. demekki anneciğim bu yaptığımız işle değil de beyin yapımızla alakalıymış. ben de beynimi gün içinde en az senin kadar yoruyorum. bunu okuduktan sonra çekirdek aileler geldi aklıma. bebek için genelde anneler uyanır.. babalar uyur. aslında annenin daha çok ihtiyacı varmış uykuya.. bunu niye yazdım bilemiyorum. paylaşmak istedim sizinle de.. yani kadınlarımıza niye uyuyorsun diye laf etmemek lazımmış.. :)

Yorumlar

gardesselam
uyuma demiyoz gardeş. "ayakta" (!) uyumayın yeter ;)))
Gerekovic
gardes ayakta uyumak sadece bayanlara has mı?
Gerekovic
odin olaya hangi cinsi katmayı düşünüyorsun?..
gardesselam
erkekler uyutur gardeeeeşş :)) ninni söylerik hatta
Gerekovic
bak sen gardeş? nedense bayanlar da uyutabiliyor erkekleri. acaba erkekler mi anlayamıyor bunu iş işten geçtikten sonra bile? :)
fvy
fvy @fvy
8 yıl
şimdi bizim 10 kelimede anlattığımız cümleyi siz 100 kelime ile anlatmaya çalışınca haliyle yanıyordur işlemci. çok yüklenmiş oluyorsunuz. biz buna kısaca dırdır diyoruz da siz uzun uzun ne dersiniz bilmem.
gardesselam
la ben bu kızın lawyer olduğunu hep unutuyom. feminist falansa hapı yuttuk dava açar la bu şimdi cinsiyetçi söylev falan :(
gardesselam
gardeş bayanlar uyuttuklarını sanarken bile uyuyorlar da haberleri yok ;)
Gerekovic
fvy 100 kelime değil, biz o anlatılanı sizin gibi anlatıp, gelecekte gelecek olan şeylerinde cevaplarını da hazırlıyoruz. gardesseşlam ben feminist değilim. bana feminist diyen anonime selam olsun burdan :d erkekler de öyle işte. uyuttuklarını sanarken uyutuluyorlar. fakat bunu kabullenemiyorlar :)
gardesselam
gardeş sen erkek zekasıyla kadın zekasını bir mi tutuyon? İşine gelen araştırmaları bitirdikten sonra buna da bak kim daha zeki gör :)))
Gerekovic
yanlış hatırlamıyorsam kadınlardı bu sorunun cevabı :d gardeş kadın zekasıyla erkek zekası bir değildir. kadın genelde bir adım öndedir.. :)
gardesselam
ya gardeş nörüyon sen yaa allah aşkına hele :) siz zeki olsanız bir kıyafete para saçmaz saatlerce alışveriş yapmaz saatlerce erkekler için süslenmezsiniz ;))
Gerekovic
lanet olsun kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz :d siz de sizin için alışveriş yapıp sizin için süslenen kadinlara kanmazsınız :))
gardesselam
onlarla iki bira içer eğlenir, doğal olanına aşık oluruz ;))
mariapuder
gardeş erkeklerde işte bu kıyafetlere makyaja kanıp geliyorlar bundan çak işte davayı kim zeki 😎
Gerekovic
ben aşk konusuna girmedim. ya da ne yaptığınıza girmedim.. kanıyorsunuz dedim :) doğal olanının gerçek doğal olduğu ne malum? :d
Gerekovic
mariapuder görmüyor musun ne yapacağını anlatıyor. çakmıyor ki.. :)
gardesselam
@mariapuder gızlarda arabaya kanıyolar videosu var youtubeda hatta ahahahah :)
gardesselam
doğal olanın gerçek olmadığı dediğin travesti oluyo la ben mi yanlış anladım :(
Gerekovic
al işte. daha anlayamadın. sonra bana gelip hangi cins daha zeki diyorsun :/ şakanı devam ettiriyorum :d doğal olmayan travesti olmuyor. senin doğallıktan anladığın buysa bilemeyeceğim tabi
gardesselam
ya gardeş iq testi yapak kiminki fazla çıkarsa diğeri kabullensin ok mu :d
mariapuder
bu devirde kızlar arabaya kanmaz araba satın alır oldu ama erkekler halaaaaaa makyaja kanar oldu evlenince boşananlar oldu 😂madem kelime haznemiz bol bu konuda tartışmayalım istersen kapiş yorulan sen olursun😉
Gerekovic
olmaz. bu resmen bütün erkekleri senin gibi görmek olur. bana feminist diyen anonim gelir atar yapar :d :d
gardesselam
maria kanmaz mi? ahahaha :) arabayi gorunce neye donusuyorlar da neyse :) kelime hazineniz bol degil bu arada bildiginiz kelimelerden cumleler kuruyorsunuz hepsi bu :)
gardesselam
benim zeki oldugumu kapmissin oas ;))) korktun :)
Gerekovic
bakıyorum da taktik değiştirdin :) korku hormonu bende pek mevcut değil. hele ki sana karşı var olduğunu sanmıyorum :)
gardesselam
korku hormonu ne la? bana karşı olamaz korku hormonun hormon salgılamaktan korkar bilakis ;)))
Gerekovic
korku hormonu kendi kendini salgılayamıyor zaten :d merak etme senden korkacak olsam çoktan sana zıt gitmeyi kesmiştim :d
gardesselam
lan bana bak alirim seni ayagimin altina.. hmmmmm. cıssssss. hıh! :d
Gerekovic
ahahaha hatırlatırım ben hukukçuyum :d sonra bana gelip uyarmadın deme :p ayağının altına almak o kadar kolaydı zaten :d :d
gardesselam
çarşambaya gelip alırsam görürsün kolay mı değel mi ;)) benle oyun oynamak saklambaç oynamaya benzemez sugar girl candy kapişş ;)))
Gerekovic
gelsen de fark etmez, alamazsın ayağının altına. ülkenin adalet sistemini sorgulasam bile yine de kanunları var diyorum :d saklambaç oynamak seninle oynamaktan daha zor kabul ediyorum :))
gardesselam
seni alan adam yandı la. bu çeneyle ohoooooooooooooo ki ohooooo. :(( az hanim hanimcik efendi biri ol iki dakika desem kac dakikam kaldi falan dersin sen :p
Gerekovic
beni alacak olan adam çenemi bilerek alır zaten. hem sen onu düşünme. senin alacağın bayanı düşün. sonuçta 21 bin kelime falan konuşuyor olacak günde :d ben efendiliğimi bozduğumu düşünmüyorum. hal ve tavırlarım karşımdakinin hak ettiği kadar efendilik içerir :))
gardesselam
düşünüyorum da aklıma koli bandı geliyor neden sence?? :( bugün naptınlar, ben bugün şunu yaptımlar, beni dinlemiyo musunlar.. koli bandı :p gardeş o son cümle ne la :( sokakta bağdaş kurup " doktor diiliz ama hastamız çok daaa gadaşım" diye bagriyondur sen simdi.
Gerekovic
uv.. koli bandı? yapabilirsen kullanırsın tabi :) of of of sen ne dedin öyle? acaba sen nasıl bağırıyorsundur? :/
gardesselam
niye yapamiyim ya? hadi ama seni ifşa etmiş kadar oldum sen o bağdaş kuran kızsın :d
Gerekovic
ahahaha beni ifşa etmek kolay ki :d ama maalesef edemedin :d sen kemal oğuzman diye gez ortalıkta bak nasıl ifşa oluyorsun
gardesselam
beni kimse ifşa edemez ben de dahil ;))) rahat ol lawyer gardeş
Gerekovic
bende sıfır sıkıntı gardes. sen kendi rahatını düşün :)
gardesselam
o kadar rahatım ki gardeş boş zamanlarımda senin rahatını düşüncem :d
Gerekovic
İşsizliğinde lütfen benim rahatımı düşünmeyi kullanma zamanını doldurmak için... ben seninkini düşünüyor muyum hiç? a aaa :)
gardesselam
o kadar işsizim ki yataktan hala kalkmadım kalkasım yok bütün gün maç izlerim galiba :(
Gerekovic
hadi git izle. hadi beni rahat bırak artık. bak senin günlük kelime limitin doldu. hadi get :d