izmirmavisi
hiç ölmek istediniz mi ? ve bunu yapamayacak kadar korkak olduğunuz için kendinizden utandınız mı ? nefes aldığınız her saniye içinizdeki ateş dahada alevlenerek sizi yakıp kavurdumu mesela , ateşin sönmesi için nefes almamanız gerekiyor ama bunu başaramıyorsunuz . yaşama amacını kaybettiniz mi bununla nasıl başa çıkılır ki, gerçi ben başa çıkmakta istemiyorum . sanki denizde ayağımda ağır bir yük batıyor gibiyim , çırpınmak istemiyorum çırpınmanın hiç bir faydası yok , artık bir an önce dibi boylamak istiyorum.

Yorumlar

Gerekovic
ölmeyi istedigim oldu, hatta planim bile hazir.. hali hazirda bekliyor beni.. su an istesem yine ölürüm. ama ölmek çözüm degil. ne sana ne de ailene bir çözüm. bu sadece seni etkileyen bir durum değil. o yuzden dibe batmayi degil oradan kurtulmayi düşün.. buna odakla kendini. yasa yasayacagin kadar. ecelini bekle..
anonim
eminim çoğu insanda olmuştur ölme isteği. dayanamam diye düşünüyo insan, ve evet biran önce dibi boylamak istiyo. ama unutmamak gerekir ki karşımıza çıkan zorluklar allah'ın bizi sınama şeklidir. böyle durumlarda ölümü beklemek yerine dua etmek daha çok işe yarıyo. kendimden biliyorum.
fvy
fvy @fvy
8 yıl
gavur musun?
izmirmavisi
@onumarkamsobee kendi ölümün için plan kurdun ve beklemeyemi aldın , etkileyici gerçekten. @fvy hayır gavur değilim , gavur da ne biçim kelime yazarken bile tuhafıma gitti, garip.
anesthesiapp
bence herkese olmuştur bu ölme isteği. her günü günlük güneşlik geçiremeyiz illaki aksilikler,zorluklar çıkıyor karşımıza. dibe vurduğunu sanıp bir dip daha olduğunu keşfediliyor insan. ama sonra bu durumun tam tersi oluyor. bu sefer de ölümsüz olmak istiyor insan. yaşamın güzelliği de bu işte. asla pes etmemek gerekir zamanla her şey düzelir:)
Gerekovic
evet. aslında şu an planımın birinci ayağı tamamlandı. karadeniz'e geldim.. şimdi tek bir şey yapmak kaldı geriye. onu da şu an yapmak istemiyorum. ben bu planı 10. sınıfta kurmuştum. üstünden 4 yıl geçti.. hala vazgeçmedim. sadece beklemede.ölümden korkmuyorum. ölümün çevreme getirecek zararları düşünüyorum.. ayrıca şimdi ölmemi gerektirecek bir şey yok. İntiharın planlandığı yere gelmişim. beklemede durakoysun :) sen de yaşaman için bir sebep ara.. bu illa sevgili olmak zorunda değil. ben bu planı beklemeye alalı 3 buçuk yıl falan oldu. o zaman sevgili olayı için almamıştım. aklım başıma geldiği için beklemeye almıştım..
izmirmavisi
@onumarkamsobee planının içinde karadenize gelmekte mi vardı , level level gidiyor heralde ve daha lise yıllarında kurulmuş .. sen ya çok acı çektin ya tam bi psikopatsın :) yeni bulacağım yaşama sebebim sevgili olamaz zaten , çünkü beni yaşamdan koparan bir sevgili , sevgili kelimesi basit kaldı , nefesim , eşim . @anesthesiapp ah o zaman yokmu üç gün güldürüyorsa üç ay ağlatıyor .
Gerekovic
psikopat olduğumu kabul ediyorum.. acı da çektim.. ama öldürmedi ve güçlendirdi. her zaman bir yedek planı olmalı insanın. benim yedek planım da bu :d yalnız bazen bir karşı cins de yaşama sebebin olabilir.. kendini kapattığını düşündüğün sıralarda olmadık biri gelir ve seni kabuğundan çıkarıverir..
izmirmavisi
ah işte alternatif bir plan! yıllardır aklımda öyle bir şey olmadığı için bu kadar dardayım şuan galiba, dediğin gibi benim yaşama sebebim bi adamdı yıllardır ama artık bir insana değil başka şeylere bağlanmayı öğrenmeliyim , insanlar hiç tekin ve güvenilir değil .lanet olasıca ne biçim türüz. -.-
anonim
allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. bu kadar zayıf olmayın
Gerekovic
anonimbay zayıf değiliz. zayıf olsak şu an burada olmazdık :) İzmirmavisi canım bulursun. emin ol bulacaksın. bak sen pes etme. allah sana bir kapı daha açacak