Gerekovic
İtiraf ediyorum "vurur yüze ifadesi ... bitanesi" olayını daha bu akşam değişik'ten öğrendim. müslüman bunu oradan nasıl çekip çıkardınız? ben de diyorum bu dalga balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası gibi bir anda nasıl ortaya çıktı? youtube'de şarkı açacaktım aklıma geldi yazayım dedim. bir de bakmışım ben bu şarkıyı daha önce mix'lerden karambole dinlemişim.. ve tabi ki yeni şarkılara çok dikkat etmemek lazım prensibim sayesinde şarkıya kendimi vermemiş olacağım ki hatırlamıyorum. ve hatta yeni açmamda bile anlamayıp, ikinci katı dinledim. "vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi.." burada harbiden mantık yok ya da benim mantık anlayışımla bu şarkıda mantık anlayışı veya herkesin mantık anlayışı farklı.. yarabbim sen bizi yeni şarkılardan koru.. eski şarkılar candır bana göre..

Yorumlar

dislananmuhendis
neymiş yalnız ben hala bilmiyorum
izmirmavisi
yeni şarkılar değilde , yeni şarkıcılardan koru demek isterim bende. bu arada not düşeyim , bende bugün öğrendim, bi kafede otururken duydum .
Gerekovic
merve özbey diye bir şarkıcının yaş hikayesi adli sarkisinda "vurur yüze idadesi bulur seni bitanesii" diye bir söz geciyor. millet de bunu dalgaya aliyor:d
baktinolmuyobakma
yuhh bende simdi ogrendiimm. aaa ben şok :d
Gerekovic
oha kimse bilmiyor muymus bunu? :o soklardayim ya :d
anonim
vurur yüze ifadesi egolar yine tavan bitanesi :d bence rabbim önce egodan arındmayı nasip etsin :d
akf60
vurur yüze ifadesi yuhh yeni mi öğrendin bitanesi