citlembik
bi kız arkadasim var. sevgilisiyle daha yeni ayrildilar. aralari iyiydi daha sonrasinda cocugun ilgisizligi yuzunden kiz istemeyerek ayrilmak zorunda kaldi. ama cocuk kizin ayrilik mesajina cevap bile vermedi. sizce 'neden cevap vermedin?' diye mesaj atmali mi tekrardan. bi yandan atmak istemiyor ama sorularinin cevapsiz kalmasibi istemiyor. cunku hala seviyor

Yorumlar

visnelikek
bence çocuk ya başka biriyle konuşuyor ya da artık istemiyor. arkadaşın bence kesinlikle yazmamalı.
yesilmavi
İki seçenek var ya çocuk sen bilirsin kaybeden sen olursun deyip çok sevmediği için amaaaan deyip cevap vermemiştir. yada beklemediği birseydir ve eğer öyle diyorsa sevmiyor beni diye düşünüp beni sevmeyen için neden çabalayım diye de düşünmüş olabilir. yada bunların hiç biri sadece o an cevap vermek istememiştir. şayet seviyorsa zaten dönecektir. dönmezse zaten hiç sevmemiştir.
anonim
takmiyo belliki seni takmayani sen neden yapiyosunn ki
azureus
valla ne dersek diyelim sen msj atmışsın bir daha atma aradan 1, 2 ay geçer o döner sana o zaman sen ona ilgisizlik neymiş göster ;)
ejderiyaci
sakın atma.olacak olay da aynen şu:o başka birisini bulduğu için mesajına cevap bile vermedi egoist pislik...başkaları aklını kurcaladığı için bir an önce kurtulmak istemiş yani hiç muhattap almayıp yeni aşklara yelkenler falan açmak için.o kız da onu terk ettiği zaman tekrar "uyudun mu?" gibisinden mesaj atacak.kesinlikle muhattap olmamalısın,yazmamalısın.
anonim
o kiz sensin bence
olimbera
ayrıldık diye mesaj mı atılır yüzyüze neden konuşmamışlar.
pikacu
sakın atmasın. oğlanı umursamadığını oğlana hissettirsin. çocuk zaten kızı mutlu etmiyorsa, illaki mutlu ettiği balka birileri vardır. İki iki daha dört ediyorsa bu olayda budur. güven bana kardeşim 👍
anonim
evet kesin bi arkadaşındır
bende hep bazı ürünleri bi arkadaşa sipariş ederim
bazı sorunları olur bi arkadaşımın sorarım millete
qozluklubiri
çok umursasaydi illaki sebebini sorardı bence çocuğun ya bir hedefi vardı ona ulaştı. yada artık sıkılmışti vazgeçtigin için işine geldi. tekrardan bişeyler yazmak seni daha çok uzecektir.