iskorpitx
swarm a bakıyorum kız 1 gunde 6 ayrı kafede check-in yapmıs. valla helal olsun cekırge gıbı ordan oraya zıplıyor. kızcagızım amacını anlamıyorum kı kafe mı gormeye gıdıyosun canın devamlı bıseyler ıcmek mı ıstıyor, bırılerı ıle mı bakısmak ıstıyosun vb. sızlere soruyorum ahali amaç neee ? soyleyın bende yapıcam :))

Yorumlar

ejderiyaci
bak dostum sana samimi söylüyorum bende onu çözmeye çalışıyorum.neden ya bir yere otur hadi ikinci bir yer olsun.3,4 sanırsın gurme.kafeleri gezip not biçiyor.
Gerekovic
ben vaktimi aksama kadar bir kafede geciren insanik. swarm'da yapilan o gün icindeki bilmem kac ayri kafe check'inleri de ya yalandir ya da kiz ayri ayri kafelerde bulusuyordur bulusacaklari ile :d
iskorpitx
valla anlamıs degılım. tamam gezılır tozulur ama her gun aynı sey olurmu be. bu nasıl ogrencılık arkadas. bosuna yasıyoz valla. dogru aday cok olursa denk gelmesın dıye kafelerı ayrı tutmak mantıklı ;)
blue
abi bu gözler evde oturup starbucks da check in yapanları gördü normal karşılamak lazım :d
iskorpitx
:)) o da guzelmıs
Gerekovic
e iskorpitx ama bence sirf oradaki 'coin' icin yapiyorlardir. illa karsi cins diye dusunme. farkli kizlarla da bulusabilir düşük bir ihtimal :d
iskorpitx
bana hıc ınandırıcı gelmedı valla onumarkamsobee :)
bayankenji
bence bazı seyleri milletin gözüne çarpitmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar da :-)
iskorpitx
evett kendılerınden baya söz ettırıyolar baksana :)
Gerekovic
iskorpitx bana da gelmedi ama iste boyle uzaktan bir bakmak lazim ve tum ihtimalleri degerlendirmek lazim. inanip inanmamak apayri bir olay :)
iskorpitx
onumarkamsobee bende bole yapsam burda konuslurmuyum acaba :))
Gerekovic
arkadaşların burada takiliyorsa gelip yazabilirler :d
sherlock
aile baskısı yüzünden gezemedikleri zamanın acısını çıkarıyor garipler :)
iskorpitx
bılmem sanmıyorum ama yok ya ben o kısılerede benzemek ıstemem ne o ole :)
iskorpitx
aynen oyle :) hesap soran yok nede olsa:)
Gerekovic
ben bilemem. arkadaslarin burada takiliyor olabilir. sen dikkat et. benimkiler benle cok ugrasiyor:d sen boyle yapanlara benzeme ama cok da kinama. bir gun icinde birden fazla kafeye gidersin de check-in yaparsin. o zaman gorursun:)
iskorpitx
haklisin ama bir gun icinde birden fazla kafeye gitmem ben gitsem bile check in yapmam ;)