koalali
abi ben de şuna ayar oluyorum. burda bir derdini paylaşıyorsun, ediyorsun. " bunu mu takıyosun kafana. daha önemli şeyler var. sen buna dert mi diyosun, millet şunu şunu yaşıyo...." ulan ben gelip sana burda bütün hayatımı mı anlattım da tek derdimin bu olduğunu sanıyosun? ya da senin bu küçük gördüğün olayın benim canımı nasıl yaktığını biliyor musun? napalım benim derdim daha büyük diye yarışa mı girelim?

Yorumlar

mahra
çok haklısın
arnavut
herkesin derdi kendine büyüktür. ama muhalefet olmazlarsa olmaz
koalali
yoruldum ve bunaldım artık bu tür konuşmalardan @mahra
koalali
@arnavut ama küçümsemek nedir ya? sen benim derdimi nasıl küçümsersin? bi insan kendinde bu hakkı nasıl bulur anlam veremiyorum.
bu_hesap_silinmistir
dert senin tasa senin istersen tırnağın kırıldı diye ölümüne ağla boşver ne takıyon milleti
koalali
@mjollnir haklısın aslında. umursamamak lazım hiçbirini
persephone
onu diyenlerin bazıları; belki senden daha büyük derdi olanları görüp rahatlarsın kendine üzülmemek için bi sebep bulursun düşünüp söylerler. ama küçümseyici konuşmaya kimsenin hakkı yok tabi. sonuçta senin kırılgan bi yapın varsa senin için dertleri kıyaslama söz konusu olamaz..
poseydon
@koalali. dertlerini paylaşmazsan biraz daha zorlanirsin belki onlarla bass cikmakta ama bir sure sonra bu duruma alisinca . en azindan gereksiz insanlarin gereksiz yorumlarini kafana takmana gerek kalmaz. dertlerinin devasini bulman dilegiyle.
arnavut
@koalali anlamaz onlar, ne de olsa anonimler.. herkes cool ya burada, birtek ben hanzo kaldım :d