anewdoctor
bazen insan yoldan yabancı birini tutup bütün dertlerini anlatmak ister ya işte tam o psikolojideyim. şu anda derdimi sıkıntımı anlayacak kimsem yok. ben de buraya dökmek istiyorum müsadenizle.
insanın uzun yıllar boyunca dost arkadaş olduğu birilerinin değiştiğini görmesi ne kadar koyuyor bilir misiniz siz? dersin ki bu asla bunu yapmaz o benim en yakınım. ama asıl o en güvendiğiniz insan size en kötü şeyi yapar. belki de fazla değer verdiğimizden oluyo bunlar. ben kişilik olarak aşırı seven bi insanım. arkadaşlarımı gerçekten sahiplenirim. ama yok ben ne kadar sevdikçe onlar o kadar degisiyor. ben bunu görmekten çok sıkıldım gerçekten yıldım. ben insanların değiştiğini görmeye dayanamıyorum artık. belki de bu yüzden yalnız görünüyorumdur. biraz daha üzülmek istemiyorum. İnancım da kalmadı artık çıkarsız gerçek arkadaşlıklara. umarım sizi böyle kırmazlar sevgili dostlar.
sağlıcakla kalın.

Yorumlar

themuallim
yine ne yaptım?😁
Gerekovic
o cok fena bir sey. 4 yillik arkadasim, sag olsun bana yasatti. ben de direkt cikardim hayatimdan. ama biliyor musun hala onunla ilgili anilarim flash belleklerimde durur.. hala bir yerlerden kendini gösterir. uzak dururum insanlardan ama burada dost diyebilecegim iyi insanlarla tanıştım. "o yapmaz" demiyorum ama hala. her insan kendisinden beklenmeyen bir seyi yapabilir. hazirlikli olmak lazim. iyi geceler.. üzüldüm..
bibikebimusic
bi yazı beni bı kadar net anlatabilir, kaderimiz bu da bizim, en azından doğru bildiklerimizden vazgeçmiyoruz
anewdoctor
@themuallim sen bisi yapmadın canısı merak etme senin yerin apayrı😙
@oas @bibikerebimusic allah herkesin karşısına hayırlı arkadaşlar çıkarsın şu saatten sonra diyecek hiç bi şeyim yok
Gerekovic
insallah anewdoctor.. insallah..
bibikebimusic
aynen kesinlikle. ama şu nickimi doğru yazan çıkmadı ben hala ona yanıyorum :)))
anewdoctor
@bibikebimusic ay çok pardon 😂😂 şimdi doğru mu 😊
Gerekovic
ben bilerek @ @bibisikletbimüzik yazdim @bibikebimusic:d
bibikebimusic
@anewdoctor seninki de ingilizce nasıl anlamazsın :)) @onumarkamsobe sen zaten çözdün sana lafım yok :)
Gerekovic
tamam o zaman @bibisikletbimüzik:))