revoj
hiç var olmamayı dilerdim. her şey öncesinde çok güzeldi. nereden biliyorsun demeyin "güzel" kavramını bile yutmuş bir hiçlikten bahsediyoruz. huzur kavramının bile var olmaması ne kadar "huzur" verici. seçme şansım olsaydı asla gelmezdim. ancak o lanet bana vurmuş. hiç beğenmedim. hiç keyif almadım. asla normal karşılamadım. rezil, çok kirli ve fazlasıyla berbat. duygulara inanmayı isterdim. sevmeye,üzülmeye,merhamete. oysa bende karşılıkları ikiyüzlülük ve ego tatmini. sevmek manevi tatmin, üzülmek artık işine yaramaması, merhamet üstün hissetme. cezalandırılma korkusunu alsak "kutsal" duygular ne olacak acaba? hukuk,toplum veya ilahi güç kaygısı olmasa mesela. bu manevi tatmin olayı çok tehlikeli. çok ikiyüzlü. bunları yazdım çünkü o lanet gün geçmiş. tarihe bakınca fark ettim doğum günümmüş 12'den öncesi. ben tam layık olduğum yerde bıraktığım üniversitenin itiraf sayfasında lanet ediyorum bu güne. siz, bazı insanlar çok şanslısınız.

Yorumlar

tabuttarovasata
sanırım çarşamba hukuk bıraktığın bölüm , ilk mesajında oradan bahsetmişsin .İşin felsefik kısmına girmeden şunu söyleyip kaçayım : aldığın karar oldukça radikal ve çoğu kişi tarafından arzu edilen fakat cesaret edilemeyen bir hareket . kutlarım !
revoj
garip. canlılığa karşı olan tahammülsüzlüğümü yazdığım, nefretimi kustuğum bu yazıda farklı bir sebepten de olsa takdir edildim. ama takdir etme, kutlama. neden bıraktığım bilsen, neleri bıraktığımı bilsen kutlamazdın. gelemeyecek gelecek planımı anlatsam takdir etmezdin. neyse sana iyi geceler dileyeyim, eğer mümkünse tabii.
tabuttarovasata
kutladık tebrik ettik bir kere!
anonim
hukuk biraktin yani peki yeniden mi hazirlandin ne yaptinda biraktin okulunu?