carsambaliyik
bagıra bagıra aglamak istiyorum derdimi paylaşabilceğim kimsem yok arkadaşlarım artık çok uzaklar bana o kadar nefret doluyum ki her şeye nefes almak bile agır geliyo. yaşamk istemiyorum artık.

Yorumlar

dislananmuhendis
derin bi nefes al sakinleş çık yürü biraz seni anlayan sakinlestirebilen birini ara geleceğini merak etmiyo musun ?
prci
olanları düşünürken , olacakları ihmal etme . ağla , bağır , çağır içindeki nefreti at , ama hayattan soğuma görecek bi sürü güzel günün olduğuna eminim .
carsambaliyik
hiç bi şey umrumda degil ki ne kendim ne ailem ölüyorum içimdeki boşluk öldürüyo bni güvenebilcem kimse yok herkes çıkarı içün yanımda
Gerekovic
herkese geliyor biliyor musun bu yasamak istememe olayi. hatta bak ben plan bile kurdum. ama askıya alindi birden. kimse yok sanirsin ama aslında vardir birileri. ailen mesela. arkadaslarin yok mu? bence senin "arkadas" dediklerin arkadasin olamamis.. yeni arkadaslar edinebilirsin.. etrafinda mutlaka seni anlayacak bir seyler vardir. kulaklığını takıp yürüyüşe çıkabilirsin mesela. iyi geliyor bu insana. bağıra bağıra ağlamak geliyorsa içinden hadi ağla. niye bekliyorsun ki? ağlamak çözüm degil ama bak bunu unutma. sadece seni rahatlatacağını düşündüğün icin yapacaksın..
dakoh
hemşehrim beniiim dermanı olmayan dert yoktur gel dertleşelim 😄
anonim
abdest al rabbine yönel seni ondan baska kim daha iyi anlayabilir.umarim bu durumdan bi an önce kurtulursun ama manevi bosluktan kaynaklanıyor zaman zaman banada oluyordu kardeşim.