portakalkabugu
sevgili odin, artik baslasa şu vikings biz de izlesek. ben en cok floki yi begeniyorum. tam benlik nikahima mi alsam floki'yi.

Yorumlar

portakalkabugu
üstüne alinsan iyi edersin. sana yazdim. baska odin mi var burada? bir kere izle derk3n filmi kastetmis olmalisin? toksa diziyi 1 kere izlemek olay yanii. mantiksiz. ya da kendi capinda felsede yaptin olsun okudum. saygi duydum. iyisin yani tuttum. 😎😎
portakalkabugu
hey! bunu bilmiyordum iste. bilmedigim cok sey var zaten. hepsini ayagimin altina koysam nirvana eger goklerdeyse ben oraya ulasirim. o kadar uzak yani.
artemis
vikings'ten bahsediyorsan ragnar enişteniz yan gözle bakanın gözlerini oyarım adam olun canımı yiyin :d:d
portakalkabugu
bozulmadim zaten. bozulacak bir sey yok. evet nirvana budizm inancinin bir simgesidir.kendini hayattan soyutlayip tamamen tanrinin verecegi mutluluk icin hedeflenen zirve. islamda ki adi tam olarak sofi'lik degil. islamda bunun tam karsidligi yoktur. cunki sofi kelimesi islamdan degil daha sonradan tarikatlerin cikarttigi bir bidattir. bu konuya hic girmeyelim. girersek basta ben cikamam. :) ben budist degilim.ama eger bir nirvana var ise o da göklerde olmali. yeryuzunde huzur yok. ben yeryuzune ait olamam.
portakalkabugu
hayali karakterlerle aşk yaşamak gibi sorunum yok. senin olabilir. problem degil. @artemis
portakalkabugu
amacim seninle laf yaristirmak degil. sakin ol. kalkanlarini indir. kimse seni burada tanimiyor ve en onemlisi de suan muhatap aldigin ben. bizim yalnizca uzayla imtihanimiz yok . uzgunum ama ademoglu iste rahat durmuyor. batiyor bir kitanin ucu. bu arada ortada bir film yok ciddi bir mesele var. hepimiz rahatsiziz. rahat ol.
portakalkabugu
sen yazma b3n yazarim. 😂😂ehh kusura bakma ama odin'cim yazoyorsun ama başima vurur gibi. dedigim seyde kizacak bir sey yok. uslubunu sakinlestir biraz. yani ne var ki. bak ben yapiyorum meselaa.
kayipgalaksi
şimdi @portakalkabugu adam düzgün bir şekilde yazmış, anlatmış. ortada laf yarıştırma gibi bir durum yok bence. ve de nerde kızmış adam arada bir yerde gülmüş hatta :) sen onun uslubunu henüz bilmiyorsun herhalde :)
portakalkabugu
@kayipgalaysi hayir bilmiyorum. kimse kimsenin uslubunu bilmiyor. ben boyleyim o da oyle. herkesin uslubuna kimse karisamaz deyip ozur diliyorum. :)
Gerekovic
portakalkabugu bence de bir sorun yok adamin yazdiginda. :) kizdigini da sanmam:) usluplara alisiliyor zamanla. :)
artemis
bu bir sorun değil.hayali karakterle aşk yaşamak da değil ne diyorsun ya burda espri yapıyorum verdiğin cevaba bak.hem bana "hayali karakterlerle aşk yaşamak gibi bir sorunum yok diyorsun hem de flokiyi nikahıma mı alsam diyorsun.kendinle çelişme bana laf sokarken.İyi geceler.