tudor
kırmızı şarap aldım makarnayla götürüyorum şimdi filmde açarım bir tane oh hayat güzeldir hep dert tasa nereye kadar

Yorumlar

Barışçıl
bence loş bir ışık, güzel bir plak, sallanan bir sandalye, yanında sevgilin. daha güzel olurdu :d
anonim
kandile saygınız olsun biraz
tudor
her sey bulunurda plak olayı zor :d
tudor
tamam da evde kendi halime içiyorum daha ne kadar saygım olsun anlamadım??
anonim
kardes müslümansan eğer bu sözüm sana. sende bilirsinki içki haram. bunu uluorta yerde icsende aynı evde tek başına icsende. yani sen tek iciyosun diye haram olan birsey helal olmaz. ve bugunde sevgili peygamberimizin dünyaya teşrifleri oldugu icin, icki gibi bi haramdan sırf bugunun hürmetine uzak kalmak, haramlardan kaçınmak, yani bu özel ve mubarek gune saygı göstermek sana cennetten hangi makamlara ulasmana vesile olurdu kimbilir.
anonim
bu lafın neresinde art niyet buldun anlamadım. ben kimsenin ickisinede karısmadim. gidip elinden almadimya. benim allahim herkese bi irade vermis ve biz kullarina demiski iyiligi emret kotululten sakindir. ben gorevimi yaptim.
anonim
ne kadar komik oldugunun farkindasindir umarim odin. sen bi kaybol git sana bisey diyen olmadi burda ben arkadasi uyardim sadece seni zerre kadar ilgilendirmez.
anonim
sen kendini cok zeki zannediyosun heralde :) benim burda yorum yapmaya hakkım olmasa burda bu bölüm olmazdı. bi diger konuda ben burda o arkadasi asagilayacak kucuk dusurecek bi cumle kurdummu? tabiki beni elestirebilirsin. ama önce saygı. bi bayanla konusuyosun. dikkat et.
anonim
pardonda ben arkadadi uyardim senin nerene batti. belliki senin yaralarin var. musluman bi insandan dini cumleler duymak senin canini yakti. kafir bi insan bile saygi duyar. ama bazi muslumanim diye gecinen kisiler senin gibi allah kelimesini duyunca bitaraflari kaynasir yediremezler. allah ıslah etsin diyorum.
Gerekovic
afiyet olsun :d ben filmin türünü ve eğer benlikse ismini merak etmiştim ama? rica etsem paylaşabilir misin? :/
tudor
arkadaslar içtik gittik bosverin tartısmayın bos yere :d woody allen filmi match point
tudor
önemli değil :)