tilki
bu gece efkar var millet. harbiden çok derin mevzu. şuan ne yaptığımı bilmeden daha doğrusu ne yapacağımı bilmeden yat limanında arabada oturuyorum. aklım almıyo. olmaz. olmamalı. offf offffffff

Yorumlar

Gerekovic
ne oldu ki? ya da ne oluyor?
gonepoet
tilki gizli yerleri sever reis çok dolaşma ortalıkta
Gerekovic
bu adam umarım sağ salim evine döner.
tilki
selam arkadaşlar eyvallah herkese bir kez daha. düştüğünde elinden tuttuğum biri kalka kalkmaz beni satmaya çalıştı aklınca. ve aileden biri olması extra oldu tabi. benim için o kadar değerliydi ki sırf bu yüzden doğru olmaması için dua ettim. zararım yok verdiğim değeri kaybettim sadece. hatıralar tabi onlarda artık ziyandır yaşananlara dair. ama beni gülümseten hayatımdaki insanların bi tiyatro sahnesinde boş salona oynuyor gibi , yerin kulağı vardır sözüne adeta tecavüz edercesine buna kalkışmaları ve benim sakin karşılamam karşısındaki hayretle harmanlaşmış korku duygusu. ve beni gülümsettikleri için onları sadece bensiz bırakıyorum. benden değil allah'tan korksunlar. kusura bakmayın dostlar alkol almayınca çok hayıflandım. gecenizin keyfine zeval ettiysem affola.
tilki
@Gonepoet üslubun çok aşina. gizli yerleri sevdiğimiz doğrudur. tilki yeşil doğada gezmeyide sever.
Gerekovic
benim gecem malumun.. :d bir kitap var, kitap ismi olarak yazsam sıkıntı olmaz sanki. "s*ktir et" diyor kitabın kapağında. sen de boşver. yerin kulağı cidden var. İyilik yap denize at. ben bunu bilirim. anlamını yanlış biliyorum sanırım ama boşverelim. sen iyilik yaparsın ama senin yaptığın iyiliği karşındaki angut anlamaz. sonuç ortada. sen en iyi şekilde tepkini koymuşsun.
tilki
sevgili @oas iyi niyetlerin için sana minnettarım. hayatımın miladı vardır ve öncesini senin gibi bende asla paylaşmam kendim de düşünmem(sen düşündüğün için kuyudasın hala). o dönemlerden kalmadır bu korkular. cesarette milattan sonraki sessizlikten gelmiştir eminim. ama olsun. sessizlik olsun yine. sinir bozucu bi sessizlik yaratmasınıda bilirim. kusura bakma öfkemi atamamış olmam sohbetimizede yansıyo. umarım senin gecen güzel geçiyodur. kitaplar candır. evde nasıl mutfak olması şartsa kitaplıkta olması şarttır. bedeni beslemek kadar ruhu beslemekte önemlidir. görüşlerim bu. gerçekten saçmalık derecesinde konuşuyorum bu gece anlayış göster. alışkın değilim sakin geçen öfke krizlerine.
artemis
benim de ailemden biri bana cok büyük kazık attı.İnsan onunla aynı tabağı paylaştığı için inanamıyor ama ben allaha havale ettim.sen de kafana takmamaya çalış.gereksiz bir teselli ama olsun.ve gecemizin keyfine etmedin dmsne öle slk :):):)
tilki
ben kazık yemedim @artemis. bunu yapmaya çalıştığını an ve an takip ettim. sonrasında binlerce iyi niyet kırıntıları aradım didik didik herşeyde. tüm bü süreçte hepsinin üstüne basa basa yok etti. nimetin üstüne bastı diye eskiden çok canını yakardıö allah var. ama şimdi diyorum benden önce allah var. eyvallah.
Gerekovic
e sen benim her saçmalıklı yorumuma cevap veriyorsun. bence bu konuşmanda bir sorun yok. sıkma sen canını :) olabilen şeyler bunlar. buna da mı anlayış gösterilmesin? sen yine iyi dayanıyorsun. ben çok ağzıma geleni saymıştım o denize. yazılarıma da yansırdı emin ol. senin sakinliğini karşı tarafa gösterirdim fakat, kendimleyken gösteremezdim. tekrar söylüyorum, şu sohbette ters bir şey görmüyorum ben. :) ben geçmişimi boşvermiştim. ama önüme çıkmak gibi bir huyu var. en iyisi çözüp kapatmak. eminim yakında kapanacak sevgili tilki. ve sen, hava soğuk. arabadan pek çıkmasan iyi olur. cesurumdur ama bir o kadar da korkağımdır. ne saçmaladım ben :/
tilki
eyvallah oas. eve geldim şimdi. artık kolay kabulleniyorum. öyle kalmadı kafamda bişey. gidişata zaten hep yön verilmiştir bende. kimsenin yaptığı yanlışın üzüntüsüne düşmem. ben buyum hayatım bu. İsteyen yanımda olur isteyen karşımda. ne yanımdakiler gitti diye ne de karşımdakiler benden çok diye yolumdan cayarım. saçmalamak ne kelime. kalbinden öperim seni. ☺
Gerekovic
ben yoluma her daim devam ederim diyorsun. e ne güzel diyorsun. doğru da yapıyorsun. bir dakika şimdi benim tekrar okumam lazım. senin karşında olmak az biraz sıkıntı gibi. ama oturup izlemek lazım seni. tepkilerini, davranışlarını. cidden izlemek lazım. teşekkür ederim.. nadiren mahcup olurum ve şu an oldum :)
tilki
cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür oas. hayatımın anayasalarını oluşturmuşum. kararlarımı baştan almışım. yolum belli. çizgim belli. karşıma çıkan sorunlara tavrım belli. ben yoluma bakarım. her sorunda tıkanırsam hedeflerime asla varamam çünkü bilirim. karşıma geçip beni izleme fikrin güzel. ama onu şöyle yapalım. yanıma gel insanlar bizi izlesin. mahcubiyetine sebep, içindeki çocuktur. herkes ulaşamaz o çocuğa. o yüzden ben teşekkür ederim. çocuk yanını açtığın için bana. eyvallah.
Gerekovic
sanırım bu ilk saydıkların da hiçbir şekilde değiştirilemeyen maddelerden. en azından anayasaların belli. benim anayasada boşverip önüne bakmak var. ama sanırım bir yerinde eksik var bu maddenin. tıkandı çünkü bir yerde. iki deli görme ihtimalleri yüksek ama izlesinler. asıl ben eyvallah demeliyim sana. çocuk tarafımı uyandırdığın için. uyuyordu o.