misty
kendime has kullandığım kelimeler var ve telefonun bunları 'saçmalama böyle bir kelime yok bak budur o sen bilmiyorsun demek ki yazmasını' derecesine düzeltmesine sinir oluyorum.zaten sinir oluyorum bu aralar herşeye ama susuyorum işte bunlar hep çaydan bakın çok tüketir oldum çünkü ki yaptığım bir durum değil.aaa çay dedim bakın elimi yaktığım geldi aklıma.bugün ne acıdı canım bu çaydan ötürü.önce sabah ocakta altını kapattıktan sonra unutup yeni kapattığımı ocağı temizlemek adına o demiri kaldırırken gözlerim bereldi.bakın dehşet bir acısı var siz dikkat edin.sonra da akşam yine bu çay olayıyla tekrar yandım.bu sefer de kireci temizlendiği için su fokur fokur idi doldurur iken bardaklara o şekilde yandım.çok kötü ya valla dikkat edin siz.neyse bakalım yine de çay içmeye devam edeceğim ne yapayım sinir de yapsa yansam da onun yüzünden düzelir zamanla ben de sekin halime kavuşurum zahir bir müddet sonra.kavuşmak zorundayım çünkü bu şekilde yaşayamam.alışmak zorundayım.bir de buraya bir şey yazarken bir yazım hatam var mı diye 52 bin kere kontrol ediyorum şimdi fark ettim de buna rağmen ne kadar katlediyorum acaba kelimeleri ve cümleleri.bu da daldan dala oldu yine. iyi geceleriniz olsun dedikodu meclisi.esen kalın.

Yorumlar

Gerekovic
alakasız olabilir ama önce geçmiş olsun diyeyim. ve dikkat et ! yanık kremi sür oralara. ve yazım hatan var :d söyleyeyim miii? "herşeye" değil, "her şeye" olacak o. benim gözüme bu battı. diğer kelimelerine alışkınım :)
misty
hakikaten öyle yazmışım tamamdır aldım ben mesajı :d teşekkürler @onumarkamsobee 👧dikkat etmeye çalışırım malum biraz da işin içine sakarlık değil de tam işte :d onun gibi bir şey girince böyle oluyor. sen daha çok alışkınsın evet de işte yine de burada yapmayayım dedim dikkat ederim bundan gayrı :)
Gerekovic
dikkat etme. yani kendine has kelimelerini kullanman bence yanlış değil. telefonun da düzeltme özelliğini kapatırsan, seni sinir etmeyecektir :)) nasıl bir dikkat etmeye çalışmaktır bu? ya bak gel biz senin şeyini keselim. neydi o? kuşağını mıydı? böyle bacaklarını birbirine bağlıyorlar. sonra iki kişi koşuyor. yarış yapıyorlar yani. kazanan gelip, senin o bağını kesiyor. sakarlık da geçiyormuş. bana yapmışlardı. hala sakarım ama o eski sakarlığımdan eser yok şimdiiiiiiii :d
anonim
dikkat et kendine
misty
oas ya 😁tamam yapalım da ben artık bu yaştan sonra kendimden bir şey beklemiyorum bunun geçmesi yönünde ama olur yani yapalım yine de 😁kelimelerim de dursun ben onları halledeceğim 👿😀 @anonim bay elimden geldiğince dikkat ediyorum amma velakin işte daha çok ederim tamam ama 😊
damdakikemanci
geçmiş olsun. dikkatli ol :)
misty
teşekkürler @damdakikemanci mümkün olduğu kadar ediyorum :)