free
evet dersem ramazandan sonra beni istemeye gelecekler mesajının gelmesi... ne diyeyim ki sevgili hayat her zaman adil olmuyor sevdiklerinize dur gitme diyemediğiniz zamanlar oluyor. gitme demedim yapma demedim ama onu sevdiğimi son kez söyledim. belki pişman olacağım dur gitme demediğim için ama bencillik yapmak istemiyorum. ağlayıp sızlayıp öldüm bittim yaşamam diyecek miyim peki hayır demeyeceğim. allah yolunu bahtını açık etsin sevgili... İyi sabahlar omüdedikoducular

Yorumlar

efekentli
yakın sigaraları bütün aşkın ızdıraplarına
saysomething
sevdiğini söyleyerek dur gitme demişsin zaten. anlayana tabi .
imhotep
bence üzülme gercekten sevseydi seni ne olursa olsun cevap hayır olurdu. böyle bı soru soramazdi bile. sen en guzelını yapmıssın. hiç bi sekılde de pişman olma guzel kardesim.
foreveralone
açalım mı büyük ?
free
onda çözüm bulmayı bırakalı çok oldu forever kardeşim...
Gerekovic
aranizda ne geçti bilmiyorum. yani ayri kalma sebebinizi. belki de mecburiyettendir ama karsi taraf sevseydi illa ki bir sey yapardi. bunca zaman sonra böyle soru mu olurmus? diyecek bir sey bulamadim. gecmis olsun..
free
@oas böyle bir mesajdan sonra nedenler sonuçlar çokta önemli değil..demek ki hayırlısı böyleymiş böyle bir şey de yaşamamız gerekiyormuş..tşk ederim.