anonim
İnsanlara kin besleyen biri değilim kim olursa olsun hep kendimi kontrol etmesini bildim.hiç bir zaman önyargılı olmadım.zor da olsa şans verdim hayatıma dahil olmak isteyen insanlara.daha önce de hüsrana uğratanlar oldu ama hiç biri böylesi yaralamadı beni.ağlama isteğim var ama artık takatim kalmadı.her gün sahilde kendime iyi olacağıma dair nasihatler vermeye çalışmak için daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.bu apaçık ihanet bu apaçık sadakatsizlik...ben her söylediği doğru her anlattığı gerçek diye düşünürken hepsi yalanmış...üstelik bana söylediği güzel cümlelerin bile mazisi varmış.başka biri işitmiş önce onları.oysaki ne özel gelmişti.çünkü bir tek bana olduklarını söylemişti.şimdi bakıyorum da acaba ben mi görmek istemedim her şey ortadaymış.ben bizzat şahit oldum belki de ama fark etmedim o zaman şartlarında.bir süre önceye kadar başka olan düşüncelerim şimdi bambaşka.şimdi hüsrana ve hayal kırıklığına uğramış haldeyim.benim için fazla değerli olan bu hisler aslında ne kadar saçmaymış ona göre ve belki de...ben kendi bedenime sığamıyorum sanki.evet dört bir yanım açık karşımda deniz en son gördüğüm yerdeyim şu an.ama ben yine de kalbim sıkışmış halde sadece oturuyorum.başka ne yapabilirim ki zaten değil mi? her zaman inşallah bunu yaşamam diye dua ettim.ama bu tastamam sadakatsizlik.sinirli bir yanım var ama bu kendime.en başta karar kıldığım şeyde devamı gelmeliydi onun.şimdi yapacağım şey tek bir hatıra bile kalmaması.yalan olan hatıralar...kendime temiz bir sayfa açmam gerek.mesela bazı şarkıları dinlemeyeceğim artık.ve aklımı kalbimi arındıracağım tüm kötü şeylerden.oyle olsun ki tek bir his düşünce bile kalmasın ki unutayım.oyle de olacak.benim içim rahat artık bazı şeyleri öğrendikten sonra.kendimde aradığım kusurlar yerini gönlü kör birinin yapmış olduğu şeyler olarak duruyor.geçecek.kolay olacak sanma dersiniz belki evet kolay olmaz ama en sonunda ben de iç huzuru bulacağım.böylesi kıymet vermeyen birini kalbimde aklımda tutmanın hiç bir anlamı yok.bundan sonra doğru kararlar almak için biraz daha dikkat edeceğim.biraz daha...İnşallah siz de bu doğru kararları alırsınız yaşantınızda.hoşçakalın.

Yorumlar

anonim
bazen alenen ortaya çıkmıyor bazı şeyler odin ama biraz çerçevenin genişletilmesi ile olay çok daha net oluyor.İnsanlara duyduğum güven konusunda hayli temkinliydim ama gel gör ki açtım kalbimi gel dedim sonunda bana anlatmadığı şeyler ya da bak ben bu şekildeyim dediği şeyler tamamen farklı olunca işte o insanı fazla yaralıyormuş.peki bundan sonra ne olacak? bir şeyleri yoluna koymaya çalışacağım ve olabildiğince eski halime dönmeye çalışacağım.ben kötü kelam etmiyorum sonuçta bir şeyler yaşadım bu bana bir şeyleri gösterdi heybemde bu var sadece.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
aldattı mı seni ben bişi anlayamadım nedense 🤔 aldatılırken yakaladın mı 🤔
foreveralone
geçmiş olsun. karaktersizimiz çok fazla. müzik konusuna katılıyorum eski müzikleri kesinlike dinleme.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
@odin bey ağzınızdan çıkan cümlelere dikkat edin bence bu mesajımı okursan anlarsın sen her şeyi. açık ve net söylüyorum kimseyi korumak sana düşmez özellikle de benim geçmişimi korumak sana hiç düşmez. senin kim olduğunu da biliyorum ama gelip de tartışacak birisi değilim. uğraşamam. misliyle iade ediyorum bu cümleleri sana. kısacası sanane elalemin kişisinden.