benbirnotayim
dilinizi, dininizi lanet olasıca ırkinizi bir kenara birakin iste bugun de koskoca dunyaya sıgamadik. daha oncesinde sigamadigimiz gibi.

Yorumlar

database
ooo merhaba asortik sosyetik komünist kızı 😂😂
anonim
database denen zat bu cümlede dalga geçilecek sosyetik ve komünist diyecek ne var? faşistin babası da sensin o zaman
database
allaha şükür öyleyim. tanrı türk'ü korusun. ne mutlu vatanperverim diyene
benbirnotayim
hayir mubarek gun annne babana olmadigi sifatlri yukleyerek ithamda bulunmak istemiyorum. ben irciligi yapmamayi koministlikle yapmayi da fasistlikle ogrenecek embesil degilim senin ve digreleri gibi. allah a iman edenler irkcilik da yapmaz. kuran ve peygamber sunneti irkciligi yasaklamistir/haram kilmistir. ben ummetim bu benim herhangi bir irk sifatimdan once gelir, insanlara insan gozuyle bakiyor olmamda dinimden once gelir ki zaten islam dini de bunu emreder. olayi nasil dine doktun diyeek olursan. allahin adini anmis olman musluman olduguna isaret oldugu icin anlayacagin dilden konustum. umarim anlarsin. sninle bu konda munakasaya girip embesil seviyene de inmeyecem kusmuk.
anonim
irkçılığa hayır. kesinlikle katılıyorum sana ve düşüncene. hepimizi allah yarattı ve öldükten sonra hepimiz aynı şekilde olacağız sadece iskeletimiz kalacak.
benbirnotayim
iskeletimiz bile kalmayacak. bir cok ayatte kemiklerimizin un ufak olacagini soyluyor zaten. dunyada kalacak tek sey guzel ya da cirkin hatirlanmamiz olacak. heybemizde ki amellerimiz yani.