foreveralone
bence asıl derdimiz sevilmek değil. sevilebilecek biri statüsünde olmak. bu genelde kızlarda olur mesela gidip tanışmak istersin istemez der sevgilim var yalanı söyler ya da mesaj atarsin cevap atmaz. en popüleri budur bakisirsin yanına gidersin direk tersler mesela. bence bunların sebebi bu asıl istediğimiz birilerinin hayatında olmak değil birilerinin bize bu değeri vermiş olması kendimizi insan gibi hissedip mutlu olmamıza sebep oluyor. asıl ego budur halk arasında herşeye ego deniyor ego o değil. evet bunu bende yaptım tabi ki. ben sevebilen biri degilim. daha doğrusu hayal dünyama bir kadını almıyorum. en son aldiğimda hiç iyi şeyler olmadi. kadınlara tabi ki değer veriyorum ama hayal dünyamı hakedecek bir kadın görmedim sanmıyorum da. bu yüzden aşık olmuyorum ilk amacım o kişiyi normal tanıyabilmek ondan sonra uyuşursam hayalime dahil ederim. ama tanımadığım birine bunu yapıp hayal kırıklığına ugtamak aptallık biraz. bu tanışma işini bende yaptım bizim okuldan bir kıza mesaj attım. çünkü başka çarem yoktu göremezdim. gerci gorseydim gider miydim sanmıyorum. mesaj attım doğal olarak cevap atmadı. ben de üzülmedim tabi ki. herhangi biri degilim o şekilde gördüyse beni benim problemim değil deyip kendi kendime kapattım konuyu. İşte bu hataya önceden düşmüştüm. bi insan üzerinden hayal dünyamı genişlettim. sonunda o şehirden hala nefret ediyorum. insanlar aslında biraz kimi nasıl sevebilecegini kontrol edebilir. biri üzerine beyin yormazsak beynin o kısmı körelir böyle düşünün. ve benim beynimin insan ilişkileri kısmı komple kör. bu arada mesaja cevap vermediği için eminim mutlu olmuştur:)

Yorumlar

anonim
karşıdaki kişinin cevap atmamasını ego olarak görmüşsün ama bi de şu açıdan bakmak gerekir... belki karşıdaki kişi geçmişin izlerinden dolayı hissisleşmiştir ve kendini dışarı kapatarak karşı tarafa ümit vermek istemiyordur ...
foreveralone
ego kötü bisey değil anonim. toplumda herşeye ego diyorlar öyle değil. bi suçlama yapmadım yani. sonuç olarak kabul görüyorsun birinin hayatında bu bile mutlu eder insanı. geçmişin izi filan bunlar fazla basit şeyler herkes mi bunu yaşıyor herkes mi en kotu? korka korka bir yere gidebilir mı insan?