dahaneler
arkadaşlar eğer siz bir kızdan hoşlansanız ve bir yıldır tanıdığınız yakın arkadaşınız olmasını istediğiniz kişi de o kıza yazsa sonra bunlar çıkmaya başlasa ve o yakın arkadaşınız olmasını istediğiniz çocuk sizin ondan hoşlandığınızı biliyorsa sizin tepkiniz nasıl olurdu?evet hayatımda yaşadığım bir gerçek.bana fikirlerinizi açıkça anlatın ona göre yolumu çizeceğim.

Yorumlar

timeless
o hiçbir zaman yakın arkadaşım olmamış demektir.kıza açıldın mı peki ?
Kkddkdkdk
sen o çocuğu adam yerine koymakla haya etmişsin kardeş bi kız için sana kazık attıysa ver yolu gitsin
lagger
öyle yakın arkadaşın ..... bişey diyemiyorum kardeşim sadece senin adına üzüldüm :(
malifalitiko
yak kardeşim buyur burdan yak
anonim
bende bir cocuk sevmistim. en yakinim dedigim arkadasima senden hoslaniyorum demis. arkadasim bunu bile bile git acil dedi. tabii her sey 4 yil sonradan ogrenildi. ne en yakinimin yeri degisti ne de cocugun.
anonim
çok sevmiş demek ki. tabi yine de affetmek istemiyosan affetme, nasıl huzurlu olcaksan öyle yoluna devam et
profesyonelogrenci
gaz vermek istemem ama ben lafımi esirgemezdim ezee gecerdim
dahaneler
@timeless @universitesiz @anonimcurly @laggermrn @malifalitiko bir de ben bu adi insanı bulunduğum her ortama soktum.gittim bir de üstüne neredeyse bütün sırlarımı paylaştım.ona akıl verdim.yapacak bişey yok adinin tekiymiş.bundan sonra hayat ne gösterirse.
dahaneler
@timeless kıza açılmadım
dahaneler
@laggermrn malesef hayat her şeyi önümüze sunmuyor.kimin ne olduğunu hiçbir zaman bilemiyoruz.bilseydik belki böyle olmazdı.
mimarlique
bende yaşadım kardeşim aynısını, o gün yüzüne tükürmediğim için hala pişmanım. şuan tekrar öyle bir şey olsa yüzüne tükürmekle kalmam orasıda öyle işte.
atom
@profesyonelogrenci nickine hiç yakıştıramadım o yorumu. lisede değilsiniz büyüdünüz hepiniz bu tarz şeyler konuşularak halledilir
timeless
@dahaneler kardeş yerinde olsaydım çok üzülürdüm valla yalan yok depresyona bile girerdim belki.ama o yakın arkadaşım benim birtek kelimemi bile haketmiyordur.😔vallahi çok karışık bi durum allah sabır versin 🙄
profesyonelogrenci
@atom kardeşim böyle mevzuları lisesi universitesi olmaz. ama haklısın büyüdük direk dalmam en azindan