coktahsilli
biraz önce tramvayla türkişe geldim. karşımda 2 hoş bayan vardı. burdan o bayanlara ulaşmak için yazmıyorum, hatta mümkünse hiç karşılaşmayalım. tramvaydan indim ve bu yeni çıkan ücret iadesi için cihaza yöneldim. o 2 bayan da arkamdan geliyor. cüzdana bakmadan aldım kartı cihaza tuttum iadeyi vermedi, 2 tuttum 3 tuttum ısrarla tutuyorum ama vermiyor. arkadaşlar siz siz olun o cihazdan öğrenci kimliğinizle para almaya kalkmayın. vermiyor vallahi billahi vermiyor :( bu rezil oluşumun mimarı olan iade sistemini getirenleri allah kahr-u perişaan eylesin.

Yorumlar

blackimpala
bende bi keresinde kredi kartı diye samkartı vermiştim rezil bir durum 😶😶 @coktahsilli
coktahsilli
keşke kredi kartına da samkarta da ihtiyacımız olmasa @blackimpala
denizdengokyuzune
benimde başıma yanlış kart okutma olayı çok geliyor bildiğin rezillik yani
badgirl
ben de geçen sene ring kalkacak yetişmem gerekiyor kartı aldım basıyorum basıyorum geçemiyorum başladım cihazla kavga etmeye yanımdaki kız başladı gülmeye meğerse öğrenci kartımı basıyormuşum samkart yerine bu arada o arkadaş buralardaysa valla çok sağol sen söylemesen ben daha uğraşırdım. öyle işte benim de başıma böyle bir şey geldi anlatayım dedim...
themuallim
hhahahaha olur öyle ben de genelde yemekhanede samkart okutmaya çalışıyorum😂😂
anonym1283
ya demin uni duraginda bastim 2 kere zibilyon kalabalık var zaten bastim olmadi.görevli. ı ı yapinca anladim. arkadan küfür yedim.
blackimpala
ama olmadan da olmuyor... @coktahsilli