portakalliordek
ya herkes sıcakkanlı, iyi kalpli öyle anlatıyorlar ya. İnsanlar hep melek, biride demiyorki benim şu hatam var. aman demeyin sakın iyi kalpli herkes, ondan kimse birbirini üzmüyor zaten aynen kesin yaşanmıştır bu olay.

Yorumlar

hipermedic
insan şu hatam var demiyorsa daha olgunlaşmamış demektir ya da ne bileyim yalancının önde gideni, egoist felan. çokta şaapmamak lazım.
Rıza Kaan Tangöze
ben bencilim her şeyde önce kendimi düşünüyorum. ve herkesin de böyle olmasını tavsiye ederim mantıklı olan bu. birde çok küfür ediyorum sanırım normal insanlara göre. kendimi küfür etmeden ifade edemediğim için değil seviyorum küfür etmeyi o iki kelimeyi yan yana getirince haz alıyorum.
Rıza Kaan Tangöze
manyağım galiba o da var biraz sanırım azıcık köşesinden :d
kebelek
bende kendimi çok seviyorum öyle böyle değil ama benim de var bir bayan. asla haksız olmaya tahammülüm yok. ben daima haklı olmak zorundayım. sevgilim arkadaşım ablam bu konuda çok kızsa da bana yeni yeni düzeltmeye çalışıyorum kendimi. ama gene de haksız olmaya dayanamıyorum. haklı olmak için elimden geleni yaparım 😂🤚
matricariachamomilla
bazen çok saf oluyorum ve karşıdaki insanı kuracağımı dahi anlamayacak kadar saf hemde. tahammül edemediğim insanlara onlara tahammül edemediğimi söylüyorum, bu arkasından konuşmakdan iyi fakat kalp kırıyorum. mesela kardeşlerime çok kızarım ve babamla da kırıcı konuşuruz karşılıklı. ben belki iyi biri değilim ama cehenneme gitmek istemiyorum.
portakalliordek
@hipermedic sanırım tüm mesele olgunluk. @degisikbiradam adı üstünde sen değişik sin deli de olabilirsin bende var sanırım mesela delilik güzel şey önemli olan ben buyum demek tebrikler... @kebelek kimse mükemmel değil iste bunu fark ettirmeye çalıştım bende hangi burçsun 😅 @matricariachamomilla oy matruşka, dobrasin vesselam insanların eksik taraflarını görüp gulecegine bunları dile getirmek çoğu zaman karsindakini kırar ama bu geçici bir şey kendi kararların varkı tartışmaya girebiliyorsun adam öldürmedik ya gitmeyiz herhalde 😛
yolyordam
çok şükür hiçbir hatam yok ve iyi kalpli biriyim, bu zamana kadar da kendimden başka kimseyi üzmedim, size kolay gelsin.
kebelek
balık burcuyum ben 😁 ben farkındayım ama o an umrumda değil başka bir şey ben haklı olayım. bana karşımdaki tamam sen haklısın desin tamamdır benim için. ondan sonra kabul ederim haksızsam. ama bunu sadece ben söyleyebilirim kendime 😂 kimse bana sen haksızsın demesin yani daha o seviyelere gelmedim 😁
matricariachamomilla
@yolyordam belki de bu yazdığın birilerini üzdü, belki de beni üzdü. İnsanları bilmeden de üzebilirsin ve kırabilirsin. herşeyi görüp bilemediğin sürece iyi olduğunu iddia etmen de yanlış bir davranış.
yolyordam
@matricariachamomilla belki de gecmiste yaptigin hatalari benim yapmamis oldugumu gormek seni uzmus olabilir haklisin ve su anda ne kadar yanlis bi davranis sergiledigimin de farkindayim.
matricariachamomilla
@yolyordam keşke üzseydi fakat her koyun kendi bacağından asılır atasözünün arkasında duranlardanım. bana yorum yapıldığı zaman saygı ile yaklaştığım gibi olumlu veya olumsuz yorum yaptığım zaman alacağım cevabın beni üzüp üzmemesini göz önünde bulundurmam 😊
yolyordam
@matricariachamomilla verecegin cevabi merak ediyordum acikcasi :)) konu zaten tartismaya kapali bi konu kimse mukemmel degil. hakli olan taraf sensin. gerçi kadınlar herzaman hakli ama :))
matricariachamomilla
aile bireyleriö hariç tartışmaya girmek pek benlik değildir benimkisi doğru bildiğinden çıkmamak 😊 sayın @yolyordam haksız olduğum bir konu vardır elbet görmek, görebilmek önemli 😊