anonim
cidden sevgilisi olanları kıskanıyorum ulan ben 1 ay paramı ayarlayacağım diye kırk takla atıyorum millet hergün sevgilisiyle birşeyler yapıyor. yemin ediyorum parasızlıktan yalnız kalacam. hoş güzel birisini görüyorum, tanışıyım diyorum sonra paranın kısıtlı oluşu geliyor aklıma ve hemen geri vitese takıyorum. of ulan of

Yorumlar

anonim
seven iki insan birlikte parasız da vakit geçirebilir
kebelek
para olmadan da oluyor bu işler önce sevecek yürek lazım 😉
matricariachamomilla
@pdrcikiz para konusunda işin ehlidir, güvenilirlik tartışılır tabi.
lifee
oğlum zaten parana bakıp olucaksa olmasın da :d
chen
yaa saçmalamayın parayla mı sevgili olacak kız. senin varlığın yetmiyosa zaten olmasın o iş
XX
XX @XX
7 yıl
ne parası ya sen içini ferah tut illaki hallediliyor o işler
anonim
bence hersey para değil biz parasızda çok güzel zaman geçiriyoruz .
anonim
yahu sen güzel yürekli birini bul bir bardak çay bile kiymetlenir bir simit bolusup yemek en lezzetli sey olur. ayrıca her şeyi niye erkek odesinki kız sevgili olurken param yok demiyor erkekte demesin hayat müşterek sende yoksa onda vardır ortaklaşa yaşam devam ettirilir yani neden erkeklere bu kadar parasal yük biniyor ben anlamıyorum. bende bir bireyim niye parami o ödesin her zaman?
neyse öyle işte arkadaşım hakiki insanı bul sen kalanı palavra
anonim
hepinizin cevapları için teşekkürler ama parasız olmayacağını hepimiz biliyoruz. hayırlısı olsun herşeyin
edebiyatseverkiz
kesinlikle paraya onem vermiyordum ama basima gelenden yola cikarak soyluyorum erkek kiz farketmez cimri insanlar iliskiden insanı tiksindiriyor.eğer ekonomik olarak iyi durumda degilse bi taraf o zaman pahali yerlere gidelim sevgilim oder havasinda olmasin.cayin 2 lira oldugu yere gidilse ama erkek odese bazen kiz sorun yok ama iyi bi yere gidip kizin eline bakmak hesap oderken cok cok itici bi davranis,resmen iliskinin baslica bitis sebebiydi.gercekten sevdiginizde ilerde bunlar sorun olmayabilir ama bir yili doldurmamis oturmamis iliskilerde duruma gore hareket etmeli yoksa sonu ayrilik oluyor.
anonim
bazen parasızlığı bile sevdiğiyle tadabilmeli insan.İlişkinizi para üzerine kurmuyorsunuz ya hem.seni paran için sevecekse sevmesin kimse yalnız kal zaten.
database
kızların bu tavırları yok mu ah? kardeşim kendini geri çekme paranın olmayışını da gösterme kendini gizle. gerçek aşk falan hikaye. onların istediği tipmiş gibi davran sonra uzaklaş. yaşasın one night stand
pdrcikiz
@matricariachamomilla reis o nasıl bi tespitti be kırdın geçirdin vallahi ne diyim :) :)
anonim
aynen bende öyleyim duygularıma tercüman oldun