anonim
ya birşey soracam: bölümlerdeki araştırma görevlileri ne iş yapar bir türlü anlamlandıramadım, bilen var mı?

Yorumlar

anonim
ne yapsın zavallılar, onlarda ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar ki. ülkede bununla ilgili yönetmelik bile yokmuş. İnşaat bölümünden ft hocayla muhabbet ederken anlatmıştı, yönetmelikte şöyle bir madde varmış: "bölüm başkanın verdiği diğer işleri yapmak zorundadır" buraya kadar normal ancak diğer işten kasıt nedir, bununla alakalı kimse birşey bilmiyor.
privity
aslında tez konularını çalışır ancak bölümlerin birçok idari,hamallığını hocaların yardımcılığını vb. işleri de yaparlar mübarek :)
anonim
ne iş yaptıklarını bilmiyorum, ancak çok karizmatik olanlarda var. öğrencilerle arkadaşça ilişkilerde olanlar ve hocalara nazaran daha iyi ders anlatan ve dersi kavratabilenler mevcut, özellikle mühendislikte (ft)
kykwifi
adi üstünde araştırma görevlisi. birşey araştırmıyorlar . varsa laboratuvar veya bazı dersleri veriyor. kendilerince birşey yapıyorlar bende anlamadim
derttas
bazıları çalışır, hem akademik hem de idari olarak, bazıları da yatar iş yapmazlar. ancak, ne hikmetse bizim memlekette çalışan akademisyenler bir yerlere gelemezler/getirilmezler. ama, yaptığı işin hakkını verenler de az değildir. her ne kadar, sınavlarda kopya çektirmemeye çalışsalar da hepsine saygı duyuyorum.
Gamsız Baykuş
herhangi bir arama motoruna bu soruyu yazdığın zaman kolaylıkla cevabı öğrenebilirsin. küçük bir araştırma yapmak çok mu zor geliyor, merak ediyorum. cevapların onaylanmasını bekleyene kadar çoktan yanıtı bulmuş olurdun. ayrıca sitede soru sormak için soru&cevap bölümü var. saygılar, iyi akşamlar..