giybettime
görmeden sevgi olurmu arkadaşlar deyin hele ?

Yorumlar

Sessizkadin 🕵️‍♀️
olur. öyle de bir olur ki ne gözün ne gönlün inanamaz. benliğin şok olur kalır sevgin karşısında. böyle bakmadan hisseder, konuşmadan anlamış kadar olursun. ama bunu yaşamak her gönüle, her beyine nasip olmaz. kalp susunca beyni, beyin susunca kalbi ayrı konuşturursan olmaz. ama kendini ona kenetlersen her şey mümkün.
aldebaran 🌟
yine de bir gözlerine bakmak lazım. gözlerine bakıp emin olmak lazım. bir çift göz dile gelmeyen birçok şeyi söyler sana. seviyorsa, sevgiyi haykırır bakışlarda. öyle bir bakar ki bir çift göz sana, aylarca ağzından duymadığın iki kelimeyi duymuş kadar doldurur yüreğini. ayakta durman için sebep olur bir çift göz. görme istersen daha sonra onu. sen o gözlerden almışsındır alacağını. aldıkların senin içini ferah tutturup, ona inandıracaktır zaten fazlasıyla. sabırla bekletecektir seni. görmeden de sevmene engel yok ama ilk başta bir gözlere bakma taraftarıyım ben.
karakutuu
en güzeli olur huyunu seversin özelliklerini seversin görünüş her zaman aldatıcıdır bana baksan at hırsızı gibi adamım haydut sanarsin hakketen öyleyim mesela
luna
eğer göremediğin gerçekse olur. hemde bazı gördüklerinden çok daha güzel olur.
nar
nar @nar
6 yıl
olur.
mihrimah🤘
en güzelide görmeden olanı oluyor sanırım.😌
chen
İnsanlar çok da güvenilecek varlıklar sayılmaz. bi insanı görmeden söylediklerine inanamazsın. güvenemiyceğim bi insanı da sevemem diye düşünüyorum. bence bu devirde olmaz
Maviş 🐣
tam anlamıyla olmaz bence gerçi belki de olur bilemiyorum ama bir görüp kokusunu içine çekmek o gözlere bakmak lazım. şu an sevdiğim adamdaki özlediğim yegane şeyler bunlar ki ben bir süre görmedim onu sonrasında gördüm fakat yine de en özlediğim şeyler bunlar.
privity
saflık derecesi süresini inat,inanç kalitesini,karakterler başarı yüzdesini belirler mübarek :)