anonim
şimdi size bir şey danışmak istiyorum. uzun zamandır birini seviyorum ve de kısa denilmeyecek bir süredir unutmaya çalışıyorum. aslında defterini açılmamak üzere kapattım. bununla birlikte arkadaş olarak konuştuğum biri var, bazen kendimi ondan mesaj beklerken buluyorum ve onunla konuşmak mutlu ediyor beni. bana başka duygular beslemesinden de beslememesinden de korkuyorum sanırım. çok ilginç bir girdaptayım sanki. nasıl çıkabilirim?

Yorumlar

anonim
aynı mı dertler bilmem ama kaptırma gene de üzülüyor insanoğlu
helalolsun
önemli olan ilk kişiyi hala seviyomusun bu önemli çünkü unutamamışsan diğer kişiye haksızlık etme derim. sevgi çok değişik bişey, aceleye gelmez. o yüzden zamana bırak bence.ha birde şunu merak ettim. neden sana karşı bişeyler hissetmesinden korkuyorsun?önemli olan değerini bilen ,seninle olduğu için kendini mutlu, şanslı hisseden birisiyle olmak değilmi zaten. neyse demem o ki zaman her şeyin ilacı bir de sabır. sabır çok önemli.
anonim
o sana açılırsa karar verirsin.sakın önce sen söyleme ben söyledim benden kaçtı:((
privity
gün geçmiyor ki sayın müdavimler yeni bir güzin abilik vakasıyla karşılaşmayalım çözüme gelirsek;
bir kaç seçeneğin olmakla birlikte sana aksiyon,gerilim,psikolojik ve kalpten götüren versiyonunu söylicem ki en kısası ama en yoğunu bu : ) ey mübarek şüphedesin burdaki soru haklı mı haksız mı bu şüphe, haklı isen sakin bir yere geçip magazini dedikoduyu bırakıp derin bir nefes peşine demli bir çay yudumladıktan sonra o sol göğsünün biraz sağa yatığındaki bir et var bildin mi? heh ona soruyosun paslanmış olabilir sorun yok sordun mu kendine söyleyemediğin herşeyi. o sana hoşuna gitsede gitmese de istediğin şeyi söylüyor biraz patavatsız zaten sesi de o yüzden kısılmıştır :) o ne derse arkana bakarsan önünü göreme hemi moduna girip allah ne verdiyse patala kütele yardıyorsun mübarek gerisi beyninin işi oda sallamaz zaten :)
alonecowboy
söyle , açıl ona eğer ki bu durum karşısında kaçacaksa zaten o sana hiç gelmemiştir.