Konçuy
hiç sevilen beğenilen bir kız olmadım.bunun ağırlığını bu sene hissetmeye başladım.hiç öyle mutlu mesut ilişkilerim olmadı.daha doğrusu ilişkim olmadı.ve merak ediyorum,sevilmek nasıl bir duygudur acaba.birisi yazsın falan diye yazmıyorum bunları.bence biz birbirimizin farkında değiliz.anlaşılabilecek birçok insan varken,sadece dış görünüşten dolayı tanışılmayan fala filan işte..

Yorumlar

alpheratz ✨
hayatta her şey dış görünüştür. kedi köpek alırken bile sokaktan değil de cins tatlı hayvanları alıyoruz. İnsanlığı olmayan insanlar olarak en büyük ironiyiz.
merak
biri benden bahsetmiş
merak
yani ismimden bahsetmiş 😂
alien
eksikliklerin var, hayatta tutunabileceğin bir başarın yok. zayıf ve aptalsın. yerine doldurabileceğin o kadar şey varken neden bunu istiyorsun ve yakınıyorsun? arkadaş çevreni acilen değiş kanka.
Konçuy
@alien canımcım zayıf değilim, tutunabileceğim başarı herkese göre farklıdır,çok başarısız sayılmam o zaman ? yazı yazabiliyorum az çok, kitap okumayı,yorumlamayı çok seviyorum.İlgimi çeken bir konuda araştırma yapıp bilgi edinebiliyorum.okulu kazanamazsın dediler kazandı mesela? akademik kariyer düşünüyorum,hırslıyım. peki evet tamam değilim ama sandığın kadar da eksik değilim.sadece merak ediyorum? bir insan nasıl bir duyguyu merak eder, o şekilde merak ediyorum.ağlamak gülmek nasıl bir ihtiyaçsa sevilmek de bir ihtiyaç değil mi? mutsuz bir insanın meraki ve özlemi mutluluğa değil midir?
alien
valla ne dersen de @konçuy sen tam bir eziksin. bunu da sen, kendine yakıştırıyorsun. çünkü çevrendeki insanların sana olan bakış açısını bu şekilde çözümlemişsin. eğer bu bir gerçekse arkadaş ortamını değiş lakin bu bir kuruntuysa acilen bir piskoloğa görün. eğer hiç biri değil de sırf can sıkıntısından yazdıysan da.. yok ya her türlü ruh hastası çıkıyorsun sen. aynı benim gibi.

ha bu arada başarı demişken, mesela masada duran küllüğü ayağa kalkmadan alabilirsem bu benim için müthiş bir başarı olacaktır. evet ama yani şimdi bunu başardım diye de başarılı ve tutunabilir bir tarafı olmayacak. başarıların sürdürülebilirliği de önemli tıpkı pazarlama uzmanlarının dediği gibi yani. anladın mı?
Guvenvermiyordemissin
@alien insanlıktan az nasip almalısın kızı ne kadar tanıyorsunda başarısız ve aptal diye yargılıyorsun marstan kalkmış gelmişsin yurdum insanına uzaylılık yapıyorsun seni çırparım
alien
@guvenvermebemelwk selamün aleyküm bilader, sakin ol. arkadaşını savunduğunu sanarak onu daha fazla ezdiğinin farkında değilsin. aynı şekilde kendinin de ezikliğini ifşa etmiş bulunmaktasın. yazık lan size.
Konçuy
@alien ezik hoş bir tabir mi? evet ruh hastasıyım 3 senedir ilaç kullanıyorum , sıkıldım bıraktım. umarım mutlu olmuşsundur.peki sen hiç düşündün mü, neden hasta olmuş diye?
çevremdeki insanlar tam da böyle, belki eksik bile yazmışımdır.sanıyorsunuz ki herkesin muhteşem arkadaşlıkları var.yok işte olmuyor.arkadaş çevrem çok kötü.umarım tatmin olmuşsundur.
alien
@konçuy senin postu okurken arkada 'on an island' çalıyordu. tam böyle bitmeden önceki solosuna denk geldi. hüzünle çalıp giderek yükselen harika bir elektronik gitar sesiyle okudum, anlayacağın. o yüzden baya etkilendim. ama bu yine de sorunun sen olmadığı gerçeğini değiştirmez. sorun sende kanka.
Konçuy
@alien dostum bendeki sorun nedir peki
alien
@konçuy kanka valla ne diyebilirim ki, yani olay aslında çok farklı. bunu sana nasıl anlatacağımı bilmiyorum. eğer elimde olsaydı seni de kurtarırdım. ama sorun yine sensin. ve en büyük sorun, aslında senin asıl asman gereken asılası şeyleri asmıyor oluşundur. bu olayı neden asma fiili üzerinden yaptığımı bilmiyorum. sağımda oturan arkadaşım bir şeyler saçmalarken yazdım. o yüzden etkilerinden ötürü anlamamış olaiblirisin ama anlaman için acilen asmıyor olman gereken şeyleri asıyor olman ve asıyor olmaman gereken şeyleri asıyor olmandır. ve bunu niye yine asma fiili üzerinden gerçekleştirmiş olduğumuz neden asma fiili üzerinden gitiğimizin sebebini yine bir asma fiili üzerinden sonuçlandırdığımızdır. hoooffffff
Guvenvermiyordemissin
takip etmediğinden okuyamıyorum koncuy @alien ezik olup olmadığımı senden duyacak değilim defol kendi gezegenine mars orangutanı seni