turevinial
o genelleme yapma, bunu şöyle yapma tutumunuzdan vazgeçin artık. ben dışarda birilerine dolupta burada insanlara sallamıyorum. severek gelemedim bu üniversiteye ygs lys dir geçti gitti bi şekilde. üniversitemizin kampsünün ne kadar güzel tramway otobüs rink dolmuş çeşit çeşit imkanı olduğunu yemeklerinin fena olmadığını falan filan biliyorsunuz. sevmeye çalışıyorum şehri, bölümü, üniversiteyi. okulumu, fakültemi tartışma ortamlarında hep iyi anlatıyorum. buraya yazdıklarımdan biraz fayda alırsınızda size bi faydam olur vizyonsuzluğunuzdan kurtulursunuz belki diye yazıyorum. hayatın, elinde starbaks kahvesi masada araba anahtarın olmadigini anlatmaya çalışıyorum. bu siteye de sallıyorum çünkü kendisini geliştirsinde ileride ekşi, uludağ gibi başı çeksin diye. her şey anlayana..

Yorumlar

and he lived happily ever after
vizyonunu gerçekleştirmekte bol şans
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
bak hala vizyon diyor dangalak. lan aç çakralarını dinle. 2 senelik diye laf atıyor. mental retarde misin anlamıyorum ki. hayattaki başarın ne lan. ben sana 2 örnek verdim 2 senelik okuyup bir yerlere gelen.
kimsin oğlum sen.
ekşiymiş, uludağmış kalk git orada yaz lan.
ekşi dediğin ortam kendisine uymayanları mahkeme ile engelleyen uçuran bir sözlük.
kendi düşüncesinde olanı hemen yazarlığa alır, düşüncesinde olmayanı 30000 e atar. üç senedir de 30000 de bırakır. kutsal bilgi kaynağı. çok şükür oradaki trollerden gına gelmişti. seni transfer etmişiz