Yorumlar

and he lived happily ever after
siz burada bunu diyorsunuz da akp hükümetinin İsrail'le mavi marmara dolayısıyla yaptığı anlaşmada maddede şu geçiyor: “bu anlaşma, ankara ve kudüs‘te 28 haziran 2016 tarihinde her biri eşit derecede geçerli türkçe, İbranice ve İngilizce dillerinde ikişer nüsha halinde akdedilmiştir. yorum farklılığı halinde İngilizce metin esas alınacaktır.”

yani ankara ve tel aviv yerine, ankara ve kudüs denilerek başkentin kudüs olduğunu belirtiyorlar ve bizim hükümetimiz de bu anlaşmaya imza atıyor.
and he lived happily ever after
ayrıca erdoğan 2005'te de kudüs'e gitmiş ve dönemin İsrail başbakanı: "yahudi milletinin başkenti ve İsrail'in başkenti kudüs'e hoşgeldiniz" demişti, ama erdoğan da bu sözlere dostça yanıt vermiş ve tepki koymamıştı. şimdi hükümetin abd'nin attığı bu adımı eleştirmesi saçma geliyor. her defasında aynı senaryo, her defasında bıçak kemiğe dayandı deniyor ama olan bir şey yok.
Mezun bey
bizler bu bildirimi ak partili gençler olarak değil, islami hassasiyeti olan gençler olarak yayınlıyoruz. ve mavi marmara davasında da tepkimiz aynıydı. erdoğan ve hükümeti bu bağlamda istikrar tutturamamış, ikili oynamıştır. uzun lafın kısası haklısın @felagund
Ejderya Terbiyecisi
şuan kudüs'ü kurtarıyorsunuz bravo