shaggy
herkese merhaba,

biraz başınızı ağrıtacağım kusuruma bakmayın lütfen.
anonim olarak yazmanın içini dökmenin en keyifli yerlerinden biriydi burası benim için. sıkıldıkça sevindikçe yazdım ama hayatımda hiç bu kadar zorlandığım bir dönem olmadı ve yaklaşık 3 yıl aradan sonra tekrar yazmak sizden yardım istemek istedim. özellikle kadın arkadaşlarımdan.
3 yıldır yürütmekte olduğum bir ilişkim vardı. gözümden sakınır gibi herkesten her şeyden sakındım.
hayatıma ilk defa birini almaya cesaret etmiştim. daha doğrusu bir anda girdi hayatıma , ben de onun hayatına o hızla girdim.
bir insan bir insanı ne kadar fazla sevebilirse o kadar sevdik bir birimizi. benim için kaldı geldi istanbula ülkesini bıraktı , ailesini bıraktı . benim yanıma geldi. ben de elimden ne geliyorsa yaptım kpss yi bıraktım işe girdim iki yıldır 7/24 çalışıyorum yıllık izin bile kullanmadan. maddi manevi ne varsa verdik birbirimize. nisan ayında evlilik teklifi etmek için yüzük bakarken subat ayında kıskançlık ve yanlış anlama uğruna , ağıza alınmayak küfürler ettim. tehdit ettim . daha doğrusu etmişim farkında değilim sonradan mesajlarımı okuyunca farkettim. ben bunları farkettiğimde her şey için çok geçti.
bitirmişti.
çok pişmanım çok utanıyorum.
yalvardım yakardım, evine gittim çiçekler aldım , salya sümük ağladım geri dönmedi.
son kez ayaküstü bir kere görüşmeye müsade etti ama ne kadar pişman olduğumu söylesemde benden geçti . herkes kendi yoluna dedi ve gitti.
hayatımda ondan daha çalışkan daha iyi niyetli daha açık sözlü ,istediğini bilen gurur naz yapmayan birini tanımadım.
şimdi onu kaybetmiş olmayı kabullenemiyorum.
allah aşkına bana bir şey söyleyin .
kurbanlar adadım sadakalar verdim. pişmanım çok pişmanım . onu kaybetmek istemiyorum .
ne yapacağımı şaşırdım . ölü gibi işe gidip geliyorum .
akıl verin lütfen bana çok ihtiyacım var buna.

Yorumlar

thor
yapacak bir şey yok.
Fafatara
eğer birbirinizi anlattığınız gibi seviyorsanız kıskançlık bir ayrılık sebebi olamaz. yani birbiriniz için çok fedakarlık yapmışsınız bir çok şeye katlanmışsınız evet bu güzel bir şey ama işler ters gitmeye başladığında insan bu şeylerin altında ezilmeye başlar. bence sen zor da olsa duygularını bir kenara bırakıp gerçekten neden ayrılmak istediğini sor onun anlatmasını sağla.
Fafatara
asıl nedeni bilmeden sorunu çözemezsin.
Fafatara
3 yıllık bir ilişkide üstelik sana bu kadar değer veren senin için birçok şeyi geride bırakan bir insan kontrolünü kaybedebileceğin derecede seni kıskandırmaz. ya bilerek yapmıştır artık senden bağımsız olmak istiyordur biraz yalnız kalmak istiyordur ya da başka bir nedenden dolayı kendine yönelmek senden biraz uzak kalmak istiyordur ve bunun için böyle bir şeyi kullanmıştır ya da ortada senin bu şekilde tepki vermeni gerektirecek bir durum yoktur ama sen bu şekilde yaptığın için kız çok kırılmıştır. şimdi eğer kız çok kırılmışsa ve senin düşündüğün gibi bir kıskanma durumu yoksa kızın kesin olarak bitirmesi saçma. çünkü böyle bir durumda insan sevdiği kişiye durumu açıklamaya çalışır işte senin bu kıskançlığını kontrol etmen için baskı yapar ya da bir süre trip atıp sonra affeder. tabii bu tartışmanın derecesini bilmiyorum sadece benim düşünceme göre bir kadın çok sevdiği bir insanı böyle bir nedenden dolayı terk etmez.
Fafatara
kendi ideallerinden vazgeçip bir anda farklı bir koşuşturma içine girmişsin. bu aniden artan sorumluluklar arasında bazı şeyleri gözden kaçırmış olabilirsin. bence oturup birlikte olduğunuz zamanda ilişkiniz nasıl ilerledi onda bir değişim oldu mu senin fark etmediğin ya da sende bir değişiklik olmuş olabilir mi onun istemediği bir şekilde... bu gibi sorular sorup bir değerlendirme yap ve bu sırada da kendine karşı dürüst ol ki asıl sorunu bulman için faydalı bir düşünme olsun. ondan sonra da gidip onunla konuş ve gerçekten neden böyle olduğunu neler hissettiğini sor.
shaggy
@fafatara yorumların için çok teşekkür ederim.
şu kadar sevdim şunları yaptım demeyeceğim . ben hayatımda hiç böyle sevilmedim böyle değer görmedim. yalanlar söylediği olduğu kızdırdığı oldu ama hepsini unuttum ettim . terk etmeyi aklımın ucuna dahi getirmedim çünkü insanın başına talih kuşu bir kere konarmış . ben onun farkında oldum hep. hiç aldatmadım bırak aldatmayı a sını bile aklıma getirmedim.
geçen yalan söyleyince bende sinirden ne yaptığımı unuttum yüzlerce küfür ettim yazarkan bile utanıyorum ama sinirden hepsi ne söylediğimi bile sonradan gördüm.
tek derdim onunla konuşmak neden bu hale geldiğimizi sorgulamak . yılların yaşanmışlığını bir mesajla bitirmek istemiyorum . ne ilişkiye ne de ona saygısızlık yapmak istemem.
evine gittim annesini aradım kardeşini aradım arkadaşlarını aradım . ağladım sızladım gurur murur umrumda değil , bu ilişki onları çoktan aştı çünkü.
bende çok koskandım çok kısıtldım çok anlayışızlık yaptım ama 1 ay boyunca çok düşünme şansım oldu. son bir şansı hakediyoruz fazlasıyla.
tek yapacağım şey alıp yüzüğü kapısına dayanmak ama onu da tüketmek istemiyorum . ne yapacağımı şaşırdım kısacası.
mistletoe🍃
bir kız seni kafasında bitirmişse yapacağın tek şey arkasından bakmak. yazdıklarından anladığım kadarıyla sen bu kıza çektirmişsin farkında değilsin.
shaggy
ne yazık ki öyle . bir kere of dememişti . bir anda böyle olunca kabullenemiyorum
Fafatara
çok özel değilse hangi konuda yalan söyledi senin tam olarak sinirlenmene sebep olan şey neydi?
shaggy
aslında yalan değil sadece anlatmadı ben sorunca da söyledi diyelim ona . bende hattimi fazlasıyla aştım. pişman olduğumda iş işten geçmişti.
aklımda olan tek şey evlilik teklifi etmek başka hiç bir şey düşünemiyorum . ama öyle peşini bırakmayan serseri tiplermiş gibi değil de biten bir ilişkiyi kurtarmak için limden ne geliyorsa yapmak istiyorum . İleride şunu yapsaydım keşke demek geri dönüşü olmayan bir pişmanlığa neden olsun istemiyorum. bitecekse de ben bütün her şeyi yapmış olmak istiyorum .
bana bir çıkış yolu söyler misin
Fafatara
şimdi eğer kızın kalbini kırmakta zirvedeysen evlenme teklifi yapmak gibi bir hataya düşme. neden çünkü kız zaten ilişkinin artık devam edemeyeceğini düşündüğü için ayrıldı. sana dair olan beklentilerinde umutsuzluk yaşıyor olabilir. senin bu aşırı duygularını kaldıramadığı ve değişebileceğine inanmadığı için ayrılmış. evlenme teklifi yerine ondan bir şans iste tekrar birlikte olmak için değil verdiği bu şans sürecinde ona değişebileceğini en azından onu bu şekilde kırmayacağını ve onu gerçekten sevdiğini ispatlamak için. ama onu bu süreçte zorlama. sadece duygularının samimi olduğunu ona göster. ( tabii gerçekten değişeceğine kendin inanıyorsan bunu yap)
Fafatara
ama bu kız seni seviyorsa başarılı olabileceğin bir durum. eğer kız seni sevmiyorsa senden vazgeçtiyse yapabileceğin bir şey yok.
Fafatara
o yüzden kızla konuş. eğer hala beni seviyorsan kendimi kontrol edebilirim, seni sevdiğimi hissettirebilirim bana sadece bir şans ver gibi şeyler söyle.
shaggy
bu dediklerinin hepsini yaptım bırak şans vermeyi görüşmek konuşmak daha istemiyor . engelledi telefonlarıma bile çıkmıyor . senin değiştiğine inanıyorum ama ben kendime güvenmiyorum benden geçti diyip gitti.
Fafatara
o zaman bilemem üzgünüm.
reducto
o lafı etmeyecektin @shaggy üzgünüm