gollumneco
valla hergün atakum-çarşamba yapmaktan ciğerim solmaya başladı, ev arkadaşı falan arayan var mı?
dip not: kuru fasulye, pirinç&bulgur pilavı, sote, patates yemeği, menemen falan yaparım 😋

Yorumlar

Le Petit Mami
İlkadım/ilyasköy de dubleks katta duruyorum. ne dersin yakışıklı?
👑 Ef.
@mamithegreat tek isteğin kurufasülye biliyorum!
menma
@mamithegreat kanky hala mı bulamadın :(
Le Petit Mami
@menma muhteşem bir ev arkadaşı bulmuştum. harika anlaşıyorduk. lanet olaylar silsilesi yüzünden İstanbul a gitti. ben de yine kahvaltısız, ev yemeği olmadan yaşamaya başladım. @Magicmushroom salçasız makarna yapayım dedim o da olmadı, kuru fasülye ütopya sanırım benim için. ayrıca hazır yemek yediğim için bugün 20 lira harcamış olabilirim sadece ve bu büyük bir para. 11 liraya tantuni yedim bugün ve paramı geri almayı düşünüyorum. hayatımda hiç tantuni yemedigimden denemek istedim de az daha kusuyordum.
İğrenç absürt bir yemek .yani anlayacağın her bakımdan sıçıyorum. senin şu kurs teklifin geçerli mi? hemen marlboro alabilirim sana
👑 Ef.
@mamithegreat yutup kanalı kurcam ünide hayatta nasıl kalınır diye sizin yüzünüzden ya jdkdkdl
Le Petit Mami
@Magicmushroom yutup kanalı ya da tarikat hiç farketmez, beni ilk ve kıdemli üyen olarak say. hem gülme. sinirlenip daha fazla acıkıyorum. eve gittiğimde bir makarna denemesi daha yapmak istemiyorum. çıldıracağım!
Le Petit Mami
@Magiicmushroom hep çin mutfağını denemek istemişimdir. nerede satılır bunlar? kolay doymuyorum ben. bu doyurur mu?
👑 Ef.
@mamithegreat bimde indomie diye sorarsan gösterirler, ben 1 tanesiyle baya doyuyordum sana 2 tane daha iyi olabilir. tek yapman gereken sıcak su katmak. zaten arkasında yazıyor
Le Petit Mami
@Magicmushroom 6 liraya çift lavaş tavuk döner yedim az önce. tavuk döner her zaman cezbediyor beni. bir dahakine noodle yerim artık. teşekkürler, umursadığın ve hatta çözüm önerdiğin için.
menma
@mamithegreat bilmem hatırlıyor musun senle biz anlaşmıştık 4 kişi olunca çıkacağız diye sen haber etmeyince ben yurda kaydoldum be :(( şu an seni gördükçe içim yanıyor.
limos
@mamithegreat hala bir greatliğini görememiş olsak da bir teklifim var. ben yurttan senin için yemek çalıcam üçlü sefer tası alıp gönder bana. @rider de kuryelik yapacak. ridere 15 tl bana da 3 ytl para vereceksin( günlük). İki öğün yemeğin 18 liradan daha fazla olacağı için karli bir tehlif. herkes düşünsün. İşe başlayalım.
Le Petit Mami
@limos her karnımız acıktığında illegal işlere bulaşacaksak yazıklar olsun bize. krizi fırsata çevirip makarna ve yumurtadan yemek yapmayı öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. kurnazlık yaptığını da farketmedim sanma. İk öğün de olsa yurt yemeği ne de olsa. seni sinsi şey. öğrenci öğrenciyi sömürüyor! lanet burjuvazi, lanet kapitalizm!
Le Petit Mami
@menma cidden vazgeçmiştim ben bir ara. tahammül seviyem sıfırdır insanlara karşı. eve aldığım arkadaş da beni aradı ve kalacak yeri olmadığını söylediğinde de her şey bir anda oluverdi. şu an da asıl amacım para açıkçası. para su gibi. kredi de vermeye başlamadılar daha. yine iletişimde kalalım. nereden baksan dört senemiz var daha.
King
kaçıncı sınıfsın
King
@gollumneco kaçıncı sınıfsın
limos
@mamithegreat iyilik yaramaz size yaramaaaaaz. sana çalmasam boşa gidecek o yemekler. boğazımdan geçecek 3 ytl bile gözüne battı. tamam bak şöyle yapalım. ben tramvaya bırakayım yemeği. sen sizin duraktan al. kurye işini çözeriz. zaten rider 15 ytl için motor çalıştırmaz. 3 ytl üç sefer tası yemek nasıl ama???
Le Petit Mami
@limos bir dakika, ciddi misin değil misin anlayamadım. sen şimdi baya baya yemek çalıp bana satacaksın değil mi? bir de tramvaya koyup fakülteme göndereceksin. delilik ve dahiliğin arasında olabilirsin şuan. ha bir de yemek umarım bozuk ya da dünkü olmaz. deneme sürümü gibi bir şey varsa mutlu olurum.
limos
@mamithegreat deneme sürümü bedeli 1.5 ytl.
Le Petit Mami
@limos anlaştık. yarın yemeği bir şekilde ulaştır bana.
limos
hesap no: 2200 3452 3455 8088
önce para
limos
@mamithegreat ismini unutmuşum
Le Petit Mami
@limos elden olması daha güvenilir. 5 lira veririm elden olursa.
limos
@mamithegreat bıyıklarım üzerinden pazarlık mi yapıyorsun şuan???? o iş yaş hadi sana iyi makarna denemeleri yeğeeeen
gollumneco
@ibo1907 1.sınıfım ama atakumda 2. senem, çarşambada falan ev bakınıyorum
King
@ibo1907 1. sınıfsan medeni anayasaya gel gerisini salla gitsin ne kasıyon kendini ilk seneden ben o dersleri notla geçtim
King
@gollumneco 1. sınıfsan medeni anayasaya gel gerisini salla gitsin ne kasıyon kendini ilk seneden ben o dersleri notla geçtim
King
bu arada kyk wifisi yüzünden yorum bazen iki kere geliyor sorry
gollumneco
yazılımcıyım brom ben mecbur dersleri kaçırmamam lazım
menma
@mamithegreat aynen hocam sen de haklısın, itibarı kesmeyelim.
ZODYAKIN KÖTÜ İKİZİ
arttırıyorum. çiğ köfte dolma mangal vs. envai çeşit yemeği yapabiliyorum. ev arkadaşı arayanlar ulaşsın.