mimarlique
tek bir projenin kalması, artık 5. sınıf olman, okula sadece ayda 1 uğrayacak olmak, bunlar aslında ben samsun sevdalısı ve manyak sosyal hayatım için inanılmaz fırsatlar ama bir yandan da 3 ay sonra serüvenin bitme durumu, öğrencilik hayatının son bulması ve beraberinde getirdiği sorumluluklar, benim bu süreci evde stresli bir şekilde geçirmeme neden oluyor. dışarıyı bırakın eskiden buraya bile yazdıklarım ve şuan yazıp yazıp silmeme neden olan kararsızlıklarım beni esir almış durumda, neyse işin özeti okul bitmeden benden daha fazla gezin, daha fazla eğlenin, daha fazla mutu olun, şu olmaz dediğiniz her boku yapın ki sonradan size cringe gelmesin :)

Yorumlar

thor
vay be.
Fafatara
ben de dışarı çıkıp menemen mi yesem diye düşünüp üşeniyordum. madem bu kadar ısrar ediyorsun gidip yiyeyim. son sınıf olarak depresyonumu 2. dönem yaşamaya karar verdim. belki bugün öleceğim. kimse bilemez. o yüzden menemen yemeden ölmek istemiyorum. İyi günler. 😋
aysed
mezun olduktan sonra iş bulana kadar yeterince stres yapıcaksın zaten şimdiden başlamaya hiç gerek yok. son sınıfın keyfini çıkarın bence. bi daha bulamıyosunuz (üzgün surat)