ucuncunesilsaglikci
bir hafta öncesine kadar çok sevildiğinize emin olduğunuz ve çok sevdiğiniz biri olduğunu düşünün. kendi sevginizden çok onun sevgisinden eminsiniz o derece. sonra ikinizle alakalı olmayan bir sebeple ayrılmak zorunda kalıyorsunuz ve çok üzgünsünüz. hem çok sevip ayrıldığınız için hem de çok sevdiğiniz o insanı üzdüğünüz için. normalde bir acı çekecekken onu üzdüğünüz için üç kat fazla acı çekiyorsunuz, kahroluyorsunuz resmen. sonra bir akşam arkadaşınızla uzun uzun konuşurken bu çok sevdiğiniz insanın zamanında yaptığı ve sizin affettiğiniz yanlışlarını bu yaptığı da çok saçmaydı diye anlatırken aslında o olaylarda yalan söylediğini fark ediyorsunuz, sonra bu olaylarda bulunan bir kıza mesaj atıp işin doğrusunu öğrenmek istiyorsunuz. kızla konuşunca öğreniyorsunuz ki sizi aldatmış. tüm parçaları bir araya getirip baktığınızda da gördüğünüz şey bir değil iki değil tam üç defa sizi aldatmış. çok sevdiğinden emin olduğunuz o insan yapmış bunu. diyeceğim o ki kimseye ama kimseye insan aşktan kör olmuş gözlerle bakmamalı, evet çok sevebilirsiniz köpek gibi sevebilirsiniz; ama mantığınız asla devredışı kalmamalı. ben mantığımı kullanmam gerektiğini çok geç ve çok ağır bir şekilde öğrendim ve tecrübeyle sabitledim.

Yorumlar

yolyordam
sen yenisin galiba
Sanatçı
aşkta her zaman mantık arayacaksın, kimseye kolay kolay güvenmeyeceksin, kişinin niyeti baştan bellidir zaten...
ucuncunesilsaglikci
yooo bayağı eskiyim aslında 😂 @yolyordam evet aslında hep belli etmiş hep böyleymiş ama bazen bakıyorsun ama görmüyorsun @Tarihci
Sanatçı
aşka fazla kapılınca, hiçbirşeyi görmüyorsun yaşayanlar iyi bilir ben bilmem...
Uyku
bu arkadaş çok haklı. gerçekten haklı. benzer bir şeyi ben de yaşadım ama aldatılma olayı değil. çünkü sevgilim hiç olmadı, o da olmadı.
dostlar, bakın yukarıda da denildiği gibi sevin ama hayallere dalmayın, hele ki karşınızdaki kişinin sizi sevip sevmediğine emin değilseniz bunu hiç yapmayın. sonrasında onunla geçirdiğiniz ve onun için değiştirdiğiniz her şeyi hatırladığınızda canınız yanabilir. kararsızlıklar, sizi gerçekten yorar. hep bundan korkarım; seviyorsun, gerçekten çok seviyorsun ve bir gün böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorsun. İşin kötü tarafı, bunu yaşadıktan sonra güven seviyen gerçekten çok azalıyor. tekrar sevmek istiyorsun ama korkuyorsun, sanki seni her an bırakacakmış gibi. bunu yaptığında da var olana da zarar veriyorsun. her şeyin farkındasın; yine kararsızlıkların içerisindesin...
ucuncunesilsaglikci
karşındakinin sevgisinden eminsin,kendi sevginden daha çok eminsin buna. şimdi diyorum ki bu kadar emin olduğum insan bile bunu yaptıysa yapabildiyse kime inanabilirim bundan sonra? bir insan yüzünden tüm hayatım boyunca karşıma en doğru insan çıksa bile büyük bir şüpheyle yaşamak zorunda kalıcam. ve de bana tek zararı güvensizlik de değil sanırım. ben de kötü olmak istiyorum, ben de can yakmak istiyorum, ben de günümü gün etmek istiyorum artık. @heycorc çok derin mevzu işin içinden çıkamıyorum.
Uyku
@ucuncunesilsaglikci umarım bu durumu bir an önce atlatırsın... şüphelenmekte haklısın ama sen kötü olma, can yakma. artık biliyorsun sende bu durumun ne kadar acı olduğunu. aynı acıyı başka canlara yaşatma.